Van nekem ebbe beleszólásom,vagy ne szóljak semmit,és hagyjam,hogy anyósjelöltemet tegye,amit akar?
Menekülnék egy ilyen kapcsolatbl, ahol a barátom ennyire szrna a fejemre, és képtelen volna józan ember módjára gondolkozni.
Nemhogy egy fillért nem adnék bele, elhúznék - főleg, mivel anyós már most rendezkedik!
Ha ott laksz és nem érzed jól magad a kókányolt hàzban, akkor azért lenne beleszólásod, de ezek a munkák elég sokba kerülnek, és ha beleadsz úgy, hogy nem vagy tulajdonos, nincs lepapírozva, azt bukod később, ha esetleg különváltok, vagy elköltöztök.
A helyedben kezdeményeznék egy egyszeri átbeszélést, hátha müködik. Arról az oldalról közelíts, hogy ez a házra milyen negatív hatással van, ne a saját erdekeidet mondd, mert szerintem az nem érdekli őket. Mondd el nekik, hogy a szakértelem nélküli munka csökkenti a hàz értékét. Ha vályogháznál vízvezetéket ők akarnak pl szerelni, az külön rizikó, mert csőtörés, vízszivárgás esetén a vályogfalat komoly károk érhetik. Bár szerintem nem kesz foganatja a beszélgetésnek.
Ha elvetik a javaslataidat, akkor lépj hátra és várj ki. Ha nagyon gáz ott élni így, akkor úgyis el fogtok költözni szerintem a végén.
18
Nem költöznek sehová. Nincs igénye a srácnak jobb körülményre.
Kérdező!
Hogy tudsz ilyen emberrel egy ágyba bújni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!