Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós minden este a fürdetésbe...

Anyós minden este a fürdetésben akar segíteni, miért pont abban?

Figyelt kérdés

Nem rég született a baba, amióta megvan, mindig jön fürdetni a gyereket, szerintem ez a kedvenc része a babázásnak. :) Persze ma szóltam neki h most már ne jöjjön legyen kedves. Elég rosszul esett neki ahogy hallottam a telefonban, szerintetek megsértődik?

Kicsit kezdett sok lenni, járnak látogatni, ő is jár pluszban, pár percre felnéz.

Rosszul esett neki, biztos megsértődött emiatt 😅

2023. márc. 7. 20:42
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%

"szerintem ez a kedvenc része a babázásnak"

megválaszoltad

2023. márc. 7. 20:44
 2/25 A kérdező kommentje:
Lehet 😃
2023. márc. 7. 20:45
 3/25 anonim ***** válasza:
98%
Az én kedves anyósom is első gyereknél jött "segíteni" fürdetni, ami abból állt, hogy állhattam mellette a tusfürdőt fogva. A második gyereknél is felajánlotta, hogy segít, de mondtam, hogy köszönöm szépen boldogulok.
2023. márc. 7. 20:58
 4/25 anonim ***** válasza:
91%

Ez egy ilyen régi hagyományosan beakadt dolog, hogy "a szülőnek meg kell tanítania fürdetni a babát". Már az én nagymamám is azt képzelte (1990-ről beszélek), hogy belefojtom a gyereket a fürdővízbe őnélküle és segíteni akart. Azért voltak jó ötletei, de kiderült, hogy én is képes vagyok életben tartani a gyerekemet.

Az anyós meg duplán nehéz. Az én anyósom gyerekpszichológus. Hát az se könnyebb :(

2023. márc. 7. 20:59
 5/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Húúú gyermekpszichológus? Akkor neked triplán figyelni kell... 😵

2023. márc. 7. 21:05
 6/25 anonim ***** válasza:
5%
Amiért múlt héten is.
2023. márc. 7. 21:20
 7/25 anonim ***** válasza:
30%

Micsoda szerencsètek van,az én anyósom semmibe sem segített.

Az elsővel nagyon nehéz szülésem volt,majdnem 1 hónapig tartott mire rendbe jöttem (elnéztèk a súlyát (4650 gramm az extra vékony alkatomhoz képest,na mindegy)

Minden álma volt egy lány onoka,neki 2 fia,és 3 fiú onokája van, 1,5 szültem a lányom, hát, tájára sem jött 2 hónapig,másik utcába lakik,teljesen egészséges nő,nem dolgozik.. Nagyon rosszul esett,mivel nekem szüleim nincsenek.

Tehát,a gyerekeim úgy fognak szinte felnőni, hogy nagyszülők nélkül,ez kicsit rossz.

2023. márc. 7. 22:00
 8/25 anonim ***** válasza:
13%

7* vagyok

1,5 éve szültem a lányom.

Fiam pedig 5 éve. Ezt nem írtam

2023. márc. 7. 22:01
 9/25 anonim ***** válasza:
19%

Jól teszed, meg kell jól sérteni, a segíteni akaró nagymamát, aki tesz, amit tud....

Aztán mikor tajparaszt vagy, ne csodálkozz, ha nem fog segíteni, mikor majd te kérnéd meg

2023. márc. 7. 22:07
 10/25 anonim ***** válasza:
15%
*9 Szerintem itt hiába írunk bármit is,le leszünk pontozva,tudod,ezek a "minta másik,akik semmi sz@rt nem éltek át életük során... 😆
2023. márc. 7. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!