Anyós minden este a fürdetésben akar segíteni, miért pont abban?
Nem rég született a baba, amióta megvan, mindig jön fürdetni a gyereket, szerintem ez a kedvenc része a babázásnak. :) Persze ma szóltam neki h most már ne jöjjön legyen kedves. Elég rosszul esett neki ahogy hallottam a telefonban, szerintetek megsértődik?
Kicsit kezdett sok lenni, járnak látogatni, ő is jár pluszban, pár percre felnéz.
Rosszul esett neki, biztos megsértődött emiatt 😅
"szerintem ez a kedvenc része a babázásnak"
megválaszoltad
Ez egy ilyen régi hagyományosan beakadt dolog, hogy "a szülőnek meg kell tanítania fürdetni a babát". Már az én nagymamám is azt képzelte (1990-ről beszélek), hogy belefojtom a gyereket a fürdővízbe őnélküle és segíteni akart. Azért voltak jó ötletei, de kiderült, hogy én is képes vagyok életben tartani a gyerekemet.
Az anyós meg duplán nehéz. Az én anyósom gyerekpszichológus. Hát az se könnyebb :(
Köszönöm a válaszokat!
Húúú gyermekpszichológus? Akkor neked triplán figyelni kell... 😵
Micsoda szerencsètek van,az én anyósom semmibe sem segített.
Az elsővel nagyon nehéz szülésem volt,majdnem 1 hónapig tartott mire rendbe jöttem (elnéztèk a súlyát (4650 gramm az extra vékony alkatomhoz képest,na mindegy)
Minden álma volt egy lány onoka,neki 2 fia,és 3 fiú onokája van, 1,5 szültem a lányom, hát, tájára sem jött 2 hónapig,másik utcába lakik,teljesen egészséges nő,nem dolgozik.. Nagyon rosszul esett,mivel nekem szüleim nincsenek.
Tehát,a gyerekeim úgy fognak szinte felnőni, hogy nagyszülők nélkül,ez kicsit rossz.
7* vagyok
1,5 éve szültem a lányom.
Fiam pedig 5 éve. Ezt nem írtam
Jól teszed, meg kell jól sérteni, a segíteni akaró nagymamát, aki tesz, amit tud....
Aztán mikor tajparaszt vagy, ne csodálkozz, ha nem fog segíteni, mikor majd te kérnéd meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!