Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós minden este a fürdetésbe...

Anyós minden este a fürdetésben akar segíteni, miért pont abban?

Figyelt kérdés

Nem rég született a baba, amióta megvan, mindig jön fürdetni a gyereket, szerintem ez a kedvenc része a babázásnak. :) Persze ma szóltam neki h most már ne jöjjön legyen kedves. Elég rosszul esett neki ahogy hallottam a telefonban, szerintetek megsértődik?

Kicsit kezdett sok lenni, járnak látogatni, ő is jár pluszban, pár percre felnéz.

Rosszul esett neki, biztos megsértődött emiatt 😅

2023. márc. 7. 20:42
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm a NORMÁLIS válaszokat! :)

Nem tudom honnan szültétek azt hogy én bunkó vagyok, mikor csak megkértem h nem kell segítség köszönöm :)

Ide meg hiába linketek egy másik kérdést, nem én tettem fel.

2023. márc. 8. 06:32
 22/25 anonim ***** válasza:
40%
senki nem mondta, hogy te tetted fel. CSak olvasni kéne, nem kérdezni.
2023. márc. 8. 07:42
 23/25 anonim ***** válasza:
91%
Minden este beállít, atyaég. Öt perc a vízben lötykölés, ebből ennyit kihozni, mintha vmi szertartás lenne. Ha tényleg segíteni akarna, megkérdezné, kell - e kaja, vagy ilyesmi.
2023. márc. 8. 07:52
 24/25 anonim ***** válasza:
96%
"Köszönöm az eddigi segítséget, most már boldogulni fogok, de ígérem, szólni fogok ha valamiben segítségre szorulok mert biztos lesz ilyen" Szerintem ha így mondod el, és tényleg szólsz ha jól esne a segítsége, pl szeretnél magadnak egy kis szabadidőt, vagy teendőd van és nehezebb megoldani a gyerekkel ,szólj Neki. Ki fog alakulni szépen ez az egész. Ha kell megy, ha nincs szükséged rá nem zavar. De nagyszülő, érthető az,hogy segíteni szeretne és örül az unokának.
2023. márc. 8. 10:00
 25/25 anonim ***** válasza:
59%

13.as

Nem erted a lenyeget.

A segitseg nem az, amit te annak gondolsz, hanem amit a masik annak erez.

Tehat siman elofordulhat, hogy a te eletedben segiteni szeretnel joszandekuan valakinek, de a masik fel ezt nem kerte, vagy kellemetlen a szamara es neki ebben az esetben ez nem segitseg. Gondold ezt at, igazam van.

Kerdezo, jogod van az erzeseidhez es annak kifejezesehez. Ha megsertodik, sertodjon.

2023. márc. 11. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!