Szerintetek van az a pont, hogy jobb befejezni anyóssal, apóssal?
Igen, van: például ha a családi viták már tettlegességig jutnak, vagy komoly anyagi károkat okoznának.
Az az a pont, ahol ki kell tenni a stoptáblát, és faképnél hagyni őket.
Inkább még csak olyan volt, hogy eljött az a pont, amikor elvágta magát anyós teljesen nálam. De még megy a színház... beszélünk, ő nagggyon kedves a fiacskája előtt velem stb. Akkor fellegzett be nálam végleg vele szemben, amikor kidobott minket (egészen odáig mindent elkövetett, hogy nehogy el akarjon a fia költözni velem otthonról tőle... tudta hogy én elakarok és hangoztattam is) egy olyan dologért, amit ők idéztek elő. Szították a feszültséget velem ugye közöttük, aztán rám kentek mindent, amikor besokalltam és akkor életemben először kitudtam nyögni neki a "nem"-et. Azt hitték örökké benyelek majd nekik mindent, hogy örökké lábtörlő leszek nekik...
Most már ott tartunk, hogy a neten sem osztanak meg előttem semmi olyat amiről úgy gondolják kárörvendhetek rajtuk, illetve rájönnék dolgokra... Letiltogattak erről arról. Csak én rájöttem, hogy ők letiltottak. Bezzeg ők lesni akarják mindent dolgomat ott is. Anyós az elsők között van a látogatóknál. Érdekes...
Tesóm azt mondta, tartsd közel magadhoz az ellenségeid. Én meg néha megosztok olyat amit magukra vehetnek, ha egyátalán felfogják hogy nekik szól. De mivel nulla a lelkiismeretük, kétlem, hogy felvetődne bennük, hogy szemetek voltak.
Már nem hat meg semmi gondjuk bajuk, mint régen. Belőlem minden együtt érzést kiöltek.
Felfordulhatnak tőlem, az sem hat meg.
Elkezdett penzt keregetni
Elsore csak 5000 majd 10000 es egyre tobbet... De soha nem adta vissza
50e stoppoltam es mondtam h ha majd azt a fel millat visszaadja akkor esetleg kerhet ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!