Szerintetek szemétség ha egy pont híján nem ad a tanár jobb jegyet?
Szarnék én rá lenne ezer másik problémám (akkor is volt amikor középsuliban voltam)..volt ,hogy minden évben megbuktam félévkor , mert annyira utált a matek tanár. Éppen ezért elkaptam egy kocsmában ahol véletlenül találkoztam vele igaz utána kicsaptak, de így is úgyis halálra szo**tt volna:D Az egész karrieremet elrontotta volna ahogyan csak tudta volna. Én sem voltam az a kis álszent gyerek soha a suliban éppen ezért le is szartam bőven az egészet most már kicsit bánom, de így is meg úgyis tudtam érvényesülni ebben a retek világban.
Nem hinném ,hogy pont 1 szaros jegy választana el ettől (legtöbb esetben).
Elhiszem, hogy idegesítő dolog, viszont ha belegondolsz a tanár szemszögébe:
- Tegyük fel enged neked egy pontot. Jön a másik, hogy neki csak kettő hiányzott, de így már csak neki is egy pont kell a jobb jegyért. Akkor azt milyen indokkal utasítja vissza? Vagy ha neki is megadja, akkor gyakorlatilag a végtelenségig lehet levinni a határokat.
Nekem annak idején volt egy tanárom, aki nagyon nem bírt engem, ezért véresen komolyan vette a pontokat, és ha csak egyet is hibáztam, már csak négyes lehetett (míg másnak több hibával ötös). Először megutáltam a tanárt, de végül úgy döntöttem, hogy akkor is megmutatom neki és igyekeztem egy hibát sem elkövetni. Év végére sikerült elérnem, hogy már nem tudott mire pontot levonni és végül meg is dicsért. :D
Abszolút nem szemétség, valahol meg kell húzni a ponthatárt.
Amúgy, ha ez vigasztal, nekem általános- és középiskolában is ugyanaz volt a fizikatanárom, és az elejétől a végéig szinte minden dolgozatnál az volt velem a helyzet, hogy fél vagy egy pont kellett volna az ötöshöz. Persze háborogtam ezen én is eleinte, főként még általános iskolásként. Egyébként végül a félévi és év végi osztályzatom mindig ötös lett. :)
Nem szemétség. Ott a határ és pont.
Motiváljon az, hogy ha ötöst akarsz akkor többet kell tanulnod.
Ahogyan fogalmaztál: "bár nem a legjobban de készültem és tudtam elég jól" te magad is tisztában vagy azzal, hogy nem megfelelő a tudásod mert nem készültél fel alaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!