Most megbuktathat a tanar 3as atlagra vagy nem?
Törvényileg nincs szabályozva, hogy mikor buktathat meg; akár 5.0-s átlagra is megbuktathat (persze ez nem gyakori), sőt, 2-es átlagra is adhat 5-ös (ez sem gyakori). Esetleg a házirendbe belefoglaltak valamit, hogy bizonyos átlag felett nem buktathat, ennek utána kellene nézni.
Ha pedig zavar, hogy 2,8-as átlagra megbuktat, akkor a tanár kezeskedni fog arról, hogy ne legyen 2,8-as átlagod. Így már nem lesz probléma.
ha az egész éves anyagból 1-est írtál, akkor szerinted milyen jegyet érdemelsz? :D
azt jelenti, hogy egész évben nem tanultál
örülj, hogy újraírhatod
szerinted hogy allok 3asra ha egesz evben nem tanultam?:)
elso fel evben nem voltam jo belole majd a masodikban kijavitottam es az ev vegibe olyan feladatokat tett bele amik az elso felevben voltak es 1 olyat amit a masodik felevben.. amit tudtam is. na mind1 :)
kozben elmentem az igazgatohoz megkerdezni, hogy igy buktathat vagy nem es azt mondta hogy nem..
ezt elmondtam a tanarnak majd masnap oda hivott az igazgatohoz mert hogy o beszelt az igazgatoval es azt mondta hogy o ilyenrol nem beszelt velem kozben meg ott nezte az e naploban a jegyeimet es igy mondta hogy nem buktathat meg.. Kepes volt a tanar elott letagadni. :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!