Anyós minden este a fürdetésben akar segíteni, miért pont abban?
Nem rég született a baba, amióta megvan, mindig jön fürdetni a gyereket, szerintem ez a kedvenc része a babázásnak. :) Persze ma szóltam neki h most már ne jöjjön legyen kedves. Elég rosszul esett neki ahogy hallottam a telefonban, szerintetek megsértődik?
Kicsit kezdett sok lenni, járnak látogatni, ő is jár pluszban, pár percre felnéz.
Rosszul esett neki, biztos megsértődött emiatt 😅
9-es, te magadnal vagy? A sajat serelmeidet ne vetitsd ki a kerdezore.
Igenis rohadtul tud zavaro lenni, ha allandoan este csak furdetni akarja. Lehet segiteni masban is! Pl en sokkal jobban ertekelnem, hogy ameddig en NAPKOZBEN mittudomen, szoptatom a gyereket, addig a rokon elmosogat.
En ezt nevezem segitsegnek. Vagy forditva, kezebe adhatom a babat, en meg elmegyek furdeni, ilyesmi.
De este, amikor mar az ember nagyon faradt, ne nagyon legyen mar nalam senki,ezt en se turtem el, kell a nyugi. Mellesleg a gyereknek is.
Szoval szerintem a kerdezo is nagyon szivesen veszi a segitseget, de az tenyleg segitseg legyen, ne nyug.
Így van 10 es, a jó valasz az, hogy mi van segíteni akar ? Öntsd nyakon egy veder vízzel, rúgd ki, késeld meg, miféle dolog, hogy segíteni akar?
Igazad van, jöjjön is rá, hogy az idejét es az energiáját ami meg maradt, fordítsa magára! Te meg szepen fürdess es vegezd a teendőket orraesésig, mert egy ilyen tirpák azt érdemli !
Uramisten, ti meg vagytok orulve? A kerdezo nem eltiltani akarja a gyereket; csupan annyi a kerese, hogy ne este jojjon mar a nagyi. Ez nehez? Ebbe mar bele kell latni mindent? Ez bunkosag?
Jezusom.
Miért itt kérdezi?
Leülteti és megbeszéli vele,Istenem, hát emiatt nem dőlne össze a világ.
De mibol vetted le, hogy a kerdezo bunko? Nem ertem.
Ezt te megis honnan a francbol tudod?Ott voltal? Tenyleg nem birom felfogni, honnan veszel ekkora faszsagot.
Látom ennél a kérdésnél is jönnek kötekedni. De olyan dolgokról, aminek köze nincs a kérdéshez és kérdező sem írta le pluszba. Nagyon unatkozhattok de tényleg. Vagy anyósok vagytok, abból is beteg fajta, csak azért is utálni kell a menyecsket, mert elvette a kisfiad?
Vagy mert nem szimpatikus a menyecske?
Eszem megáll milyen hülyékkel vagyunk körbe véve. 🤣
Már csak a "ez is kamu c szöveg hiányzik. 🤣🤣🤣🤣
Az en anyosom max hetente 1szex jon at megnezni de volt amikor 3 hetig nem latta, pedig nem lakik messze.
Anyam mindenben segit amiben csak tud csak mi kulfoldon vagyunk ezert ritkan lat minket. Viszont a masik unokat, tesom gyereket o furdeti mindig mikor naluk vannak es nagyon sokat foglalkozik vele.
Orulj neki hogy van aki segit. Mi itt vagyunk kint, egy nagymama es egy nagypapa van a kozelben de olyanok mintha nem is lennenek a gyerekunk nagyszulei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!