A lányom barátja nem akar találkozni velünk, vajon miért?
Figyelt kérdés
Délután vetettem fel a lányomnak, hogy bemutathatna a barátját és akkor itt együtt lehetnének valameddig. Megkérdezte és azt mondta, hogy még nem akar velünk találkozni. Nem fogok hazudni, egész ezen gondolkozok…2023. aug. 13. 00:43
1/19 anonim válasza:
Nem "baj". Mennyi ideje vannak együtt? Agyalás helyett inkább olvass vagy mosogass.
2/19 A kérdező kommentje:
2 hónapja vannak együtt, ezt elfelejtettem :|
2023. aug. 13. 00:55
3/19 anonim válasza:
Fél évnél előbb ne is számíts rá. Minek?
4/19 anonim válasza:
Ijesztű és kellemetlen a szülőkkel találkozni!
Nem erőltetném
5/19 anonim válasza:
Majd mikor úgy érzik eljött az ideje akkor sor kerül rá, addig kár erőltetni.
6/19 anonim válasza:
Szerintem se kell eröltetni ezt, lehet hogy félénk és zárkózott a srác, meg egyébként is tényleg úgy 5-6 hónap kapcsolat után szokott esedékessé válni a bemutatás.
7/19 anonim válasza:
2 hónap az kb. 15 randi. Minek olyan korán bemutatni?
8/19 anonim válasza:
Miért kellene? 2 hónap az semmi, néhány randi, pár szex.
Én több, mint félév után vittem haza a barátomat, mikor tényleg komolyan terveztünk.
Mondjuk nevelőanyám 4 év után találkozott vele először és szívem szerint nem is mutattam volna be, mert így is beszólt neki - h.ülyeptsa.
9/19 anonim válasza:
a srác valószinűleg nem tudja, hogy mennyire lesz ez a kapcsolat tartós -így minek ismerje meg még a szülőket.
10/19 anonim válasza:
Hány évesek? A lányod veletek lakik vagy már önálló?
Egy felnőtt hadd döntse el mikor és hogyan akar a párja szüleivel találkozni. Ez nem feltétlen jelenti azt hogy bármi baj lenne. Nyilván szülőként szeretnéd tudni kivel van a lányod, ez is érthető.
Tizenévesen 2 hónap már komoly kapcsolatnak számíthat, de 30 évesen az szinte csak ismerkedés még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!