Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A lányom barátja nem akar...

A lányom barátja nem akar találkozni velünk, vajon miért?

Figyelt kérdés
Délután vetettem fel a lányomnak, hogy bemutathatna a barátját és akkor itt együtt lehetnének valameddig. Megkérdezte és azt mondta, hogy még nem akar velünk találkozni. Nem fogok hazudni, egész ezen gondolkozok…

2023. aug. 13. 00:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
94%
Én örülök neki, hogy a lányom nem hord haza mindenkit, akivel kapcsolatot kezdett 1-2 hónapja.
2023. aug. 13. 08:24
 12/19 anonim válasza:
97%
Én se mentem volna ,az ilyen felvetős szülőkkel nem is találkoztam sosem
2023. aug. 13. 08:34
 13/19 anonim ***** válasza:
98%
Volt egy exem, aki már az ismerkedésünk alatt találkozni akart a szüleimmel. Pár napra rá, hogy összejöttünk, már bemutattam, mert én is ismertem a családját. Nem volt jó ötlet. Három-négy hónapot érdemes lenne várni vele, főleg, ha a lányod külön él.
2023. aug. 13. 08:42
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Gondolkodj még rajta.
2023. aug. 13. 08:42
 15/19 anonim ***** válasza:
91%
Még korainak érzik, bízd rájuk, hogy mikor.
2023. aug. 13. 09:00
 16/19 anonim ***** válasza:
86%
Lányom barátja soha nem akart feljönni, majd egy évig jártak.
2023. aug. 13. 11:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Hany eves a lanyod? Ha tini, akkor nyilvan le szeretned ellenorizni kivel baratkozik, de ilyen korban nem nagyon szeretnek a kislanyok a szuloknek megfelelni

ha felnott, akkor meg tul korai 2 honapos kapcsolatnal a szulok bemutatasa.

2023. aug. 14. 16:49
 18/19 anonim ***** válasza:
78%
Amíg a lányod nem érzi úgy,hogy annyira komoly,hogy bemutassa,addig hagyd. Már most látszik,hogy minden lében kanál anyós akarsz lenni.
2023. aug. 17. 00:09
 19/19 anonim ***** válasza:

Anyám is ilyen, ha volt barátom akkor már kb első nap azt akarta hogy hazavigyem. Vagyis ez túlzás, de mondjuk két hét után. És amikor mondtam, hogy még nem, akkor kitalálta, hogy jaj hát nem akar vele találkozni, miért nem akar jönni... Nem azért, mert bármi baja lenne a dologgal, egyszerűen csak korai. Oké tiniként nyilván előbb megvan a tali mint fél év mondjuk, mert ha együtt akarnak aludni, akkor muszáj bemutatni, de külön élve szerintem a fél év az ideális, de otthon élve is jó ha nem 2 hónap után megy át. Most gondolj bele, kiderül, hogy mégsem működik a kapcsolat, akkor full fölöslegesen ismerted meg. Ne erőltesd. Anyám erőltette, emiatt 5 hónap után hazavittem de megmondom őszintén még nem akartam. Ő 6 hónap után mutatott be a családjának de csak mert pont volt a bátyja szülinapja.

Én amúgy egyszer azért nem akartam átmenni, vagyis hát inkább féltem tőle, mert az exem minden szarnak elhordta az anyját és hogy milyen f.asz lesz majd velem is. Remegve ettem a levest első alkalommal náluk. Aztán kiderült hogy full aranyos nő csak exem nem jön ki vele, de mi jóban lettünk.

2023. okt. 5. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!