Van itt olyan, aki felnőtt (ebb) fejjel megutálta a rokonait/szüleit, és már nem akar találkozni sem velük?
Figyelt kérdés
2019. febr. 23. 16:23
2/8 anonim válasza:
Igen, és akkora nagy csalódást okoztak,hogy ihaj-csuhaj.
3/8 anonim válasza:
Én nem. Szerencsére vállalható a szűk rokoni kör. A távolabbiakat nem ismerem. Akikkel össze járunk néha, azok meg normálisabb, kultúr emberek. Jó, nekik is meg van a maguk kis furcsasága, van aki szinte orditva beszél, van aki kicsit kötekedős (viccesen, sértő dolgokat nem mond). Szóval a szerencsésebbek közé tartozom, ahol nincs defektes. Ismerek olyan embert aki nem szereti a szüleit, kereszt szüleit, testvérét, de ha az ember beszélt már velül 2 szót rájön egyből, hogy mi ennek az oka. Van akinek nagyon bunkó a stílusa és ráadásul hülye is, erőszakos, zsugori és a végtelenségig sorolhatnám a jelzőket. Míg csak 1 valakinek van baja az emberrel, addig abban az 1 személyben keresendő a hiba, de ha már mindenkinek baja van vele, akkor abban már lehet valami.
5/8 anonim válasza:
22 éve nem láttak a szüleim..
40N
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
2019. febr. 24. 10:14
7/8 Metionin válasza:
A rokonokat már gyerekkoromban is utáltam, kétszínűek, csak akkor simultak mindig ha valami kellett. A szüleimet nem utálom de sajnos nem is kötődöm hozzájuk úgy ahogy illene vagy ahogy elvárnák. Évente kb. 3x találkozunk. Más rokonnal sosem.
8/8 anonim válasza:
Nagyanyámat sikerült. Utólag rájöttem hogy szar ember. Meg kiderültek családi dolgok is a háttérben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!