Ha egy felnőtt, otthon lakó fiú besegít a szüleinek anyagilag akkor attól fogva úgy viselkedik ahogy akar?
Szitu a következő:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
A bátyám dolgozik,de ennyiből áll az élete. Otthon ül,nem képes semmit se elvégezni maga körül,nincs nője,nincs lakása,nincs kocsija,nincsenek barátai de mindenféle hülye szokásai vannak aminek mi,lánytesók isszuk meg a levét legtöbbször. Agresszív,antiszociális,rosszindulatú,de a szüleink SEMMIT se csinálnak vele,azzal a mottóval hogy "ad pénzt a családi kasszába".
Ez így tényleg helyes lenne?
15/L
Talán az a baj hogy nem látjátoka fától az erdőt!
A Bátyátok azért ilyen mert a szüleitek is ilyenek..
Ad pénzt aztán le van szrva..
A bátyátok viselkedése felnagyítja a szüleitek személyiségét.. Csak ti még nem látjátok ezt tisztán a bátyátok meg nyilván már tovább lát az orránál és tudja miböl mi fog következni, meg meg tudja becsülni hogy abból amit keres kábé mennyire fog jutni az életben..
Ő már rájött hogy nincsenek csodák..
Majd ti is rájöttök..
Hát ezért ilyen..
Én is a szüleimmel lakok (28éves vagyok) és nincs barátnőm, antiszociális persze nem vagyok ettől. Tesóm már házas, nem lakik itt. Amit nekem kell, azt én csinálom. Azért nem megyek külön lakni, hogy ne kelljen albérletet fizetni, ami kidobott pénz lenne, meg nem lenne kihez szólnom.
Amit a bátyád csinál az önzőség, a szüleiddel együtt kéne ezt megbeszélni nem mi nem tudunk sokat tenni.
Mégsem viselkedik úgy ahogy akar, mert az apukáddal nem mer, hozzá kéne fordulnod.
Vagy megismerkedhetsz velem, lehet nálam is lakhatnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!