Jogosan zavar, hogy anya a pasija nélkül nem akar találkozni velem? 17/L
Mondtad már neki konkrétan, hogy mennyire fontos lenne neked az "anya-lánya" program...?
Nem, NEM gáz, ha ezt a szülinapot vele szeretnéd tölteni... Meg lehet ünnepelni a barátokkal előző nap, másnap, vagy következő hétvégén is.... NÁlunk alap, hogy a szülinapokat a "napos napján" a családban ünnepeljük.
Hát sajnos én hasonló helyzetnél épp úgy láttam, hogy a mindenhová koloncként cipelt pár akarta ezt igazából és ő manipulált a háttérből. Persze nem jelenti, hogy ez itt is így van, de sokszor így néznek ki a bántalmazó kapcsolatok is kívülről.
Szóval ki tudja, hogy anyukád akarja-e egyáltalán, hogy ott legyen a párja. A külső szemlélő sokszor nem látja át ezeket, az abúzus meg nem látható onnan, ahol te vagy. Sokszor az ilyen emberek a külvilág szemében kedvesnek meg készségesnek tűnnek.
Én megpróbálnám anyukádnak, akár a fickó jelenlétében is elmagyarázni, hogy szeretnél egy anya-lánya alkalmat, és hogy neked ez miért lenne fontos. Ha a fickó sem reagál rá semmi olyat, hogy "nézd, Jucikám, a lányodnak igaza van", akkor majdnem biztos, hogy az ő keze van a dologban.
Jogosan zavar.
Ennyi idősen is lehet sok - és később is kicsit kevesebb - igényed a csak az anyáddal közösen töltött időre, és lehetnek olyan témák, amiket csak vele akarsz megbeszélni, nem még a párjával is.
Nyugodtan kérd, és képzeld azt, hogy a pasiját arra az időre otthon hagyja, vagy ha teszem azt Salzburgból utaznak miattad Kiskunhalasra, akkor a csávó nyugodtan elmehet addig bóklászni ott vagy Kecskemétre vagy tökmindegy.
Amikor egy - főleg, ha elvált - anya nem biztosít figyelmet a gyereknek így, akkor annak az az oka, hogy féltékeny, hogy a faszi addig mással próbálkozna (bármit, flőrt stb) vagy annyira beszari, hogy nem meri egy percre sem otthagyni, mert azt az isten férfi meglopásnak élné meg.
Nagyon furi:D En meg ilyet nem hallottam pfff
Anya-lanya dolgok kellenek
Mond anyudnak hogy csajos dolgokat akarsz csinalni es ciki ha ott egy pasi
Ha viszont ennek ellenere is cipeli magaval akkor a pasi mond neki hogy mikor lesz csajos program
Figyeld a pasi reakciojat es az mindent elarul
Lehet anyad akarja hogy ott legyen allandoan
Már többen említették ezt, de nekem is egyből az jutott az eszembe, hogy anyud palija egy féltékeny alak és nem hajlandó elengedni őt sehova egyedül.
Abból indultam ki, hogy nekem is volt egy ilyen barátnőm (férfi vagyok), aki mindenhova velem akart jönni. Akár a haverommal találkoztam, akár a szüleimhez mentem látogatóba. És amikor mondtam neki, hogy foglalja el magát valamivel, az volt a válasz, hogy párok nem mennek külön sehova. Nem is tartott sokáig a dolog.
Szóval szerintem gàz, engem is idegesítene, hogy mondjuk a haverommal akarok kocsmázni egy jót vagy bármit csinálni és ott lenne mindig a barátnője.
"Ezt felhoztam anyának, és az volt a válasza hogy (mivel külföldön laknak) nem fogja otthagyni a párját egyedül."
Itthon hol találkoztok? Itthon is van lakásuk és ott találkoztok? Vagy az utcán és beültök valahová?
Ha itthon is van lakásuk, akkor elég, ha anyukád párja a másik szobában olvasgat vagy tévét néz vagy számítógépezik.
Ha utcán, akkor meg elég lenne annyi, hogy addig sétál egyet a városban. Uram bocsá', az itthon élő rokonait is meglátogathatná addig.
Próbálom beleképzelni magam a férfi helyébe. Engem kifejezetten untatna, hogy ott van a kamaszlány az anyukájával, és olyan ismerősökről beszélgetnek, akiket én nem ismerek; olyan dolgokról, amik engem nem érdekelnek.
Én magam vetném föl, hogy beszélgessenek kettesben, addig én elfoglalom magamat (ld. amiket az előbb írtam).
Szóval egyetértek azokkal, akik azt feszegetik, hogy a férfi nem akarja engedni, hogy anyukád kettesben legyen veled.
Amúgy, amikor ott van, hogyan viselkedik? Részt vesz a társalgásban, kérdezget téged? Érdeklődve figyel téged, amikor mesélsz az elmúlt hetedről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!