Nem szeretnék találkozni egy emberrel. Hogyan oldjam meg? (bővebben lent)
Sziasztok!
Segítséget kértem egy,Facebook csoportban.
Volt aki azt írta,írj egy postacímet,és küldök pár ruhát.Volt aki tartós élelmiszerben segített.Most jön a rossz rész.Írt egy pasi,hogy hozna pár dolgot személyesen.Gondolkoztam,akkor azt válaszoltam,hogy apám szégyenli a szegénységünket.Ami valamennyire igaz is.
Viszont valami miatt nincsen jó érzésem vele kapcsolatban.Nem ártott,de valamiért kerülni akarom a találkozást.Olyasmi érzésem van, mintha lenne abban az emberben egy kételkedés, hogy valóban szegények vagyunk?!De az is érdekes,hogy ismerősnek jelöltem facebookon,és nem igazolt vissza... Tehát Ő személyes szeretne átadni néhány ruhát, tartós élelmiszert.Ismétlem,hogy Ő személyes,de egy ilyen minimum dolgot, hogy a facebookon elfogadlya az ismeretséget ezt meg nem teszi meg.Félek,ha azt írom, hogy nem szeretnék találkozni akkor elesünk a segítségtől Kérlek benneteket egy picit gondoljatok bele ebbe...
Apu itthon lesz Szerdán amikor ez az ember jönne,meg én is.Nem tudom mi legyen :-(
Egyébként amikor mihozánk jön vagy jött valaki abból mindíg nekünk lett gondunk.
Csak úgy 50 akárhány év után betoppant az életünkbe anyámnak a 4 mostohatestvére... 50évig nem érdekelte őket, hogy mi van anyuval...
Én nem bíznék már az emberekben?!
Van egy szomszéd 4-5-évig köszöngettünk Helló, Helló, aztán egyszer egy kicsit többet beszélgettünk vele, és hozzánk kapott... A vége felé már bent a nagyszobában akart cigarettázni...
Bocsánat, hogy elkanyarodtam az eredeti kérdéstől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!