19 éves lány vagyok, anorexiával küzdöttem - lenne valaki, aki személyesen találkozna velem?
Sziasztok!
19 éves vagyok, étkezési zavarokkal küzdöttem régen, illetve, azt hiszem, részben még mostanában is.
Elkezdtem keresgélni a témában, és véletlenül találtam videókat arról, ahogyan két idegen találkozott, azért, hogy beszéljenek erről, és mindkettejükben kissé könnyebbé váljon a dolog. Megtetszett az ötlet.
Siófokon lakom egyébként, de tudok mozogni máshova is esetleg, nem kell, hogy helyben találkozzunk...
Történetem röviden: Olyan 10-14 éves koromig voltak súlyosabbak az étkezési zavarok az esetemben, rövid ideig voltam igazán sovány, mert a gimi előtt kicsit észbekaptam, és felszedtem magamra valamiféle normális külsőre elegendőt... :)
Az a baj ezekkel a betegségekkel, hogy nem lehet rajtuk csak úgy túllendülni - valami mindenképp megmarad, és időnként ezek a dolgok erőre kapnak és újból előbújnak.
Egyébként egy egészen pozitív lánynak tartom magamat, de épp ez az, amiért túl akarok lenni ezen az egészen. Olyan, mintha visszatartana, főleg azért, mert ez teljesen a "saját" dolgom volt eddig - nem tud róla úgy igazán sem barát, sem család, senki.
Azt hiszem, csak olyannal lehet erről igazán beszélni, aki átélte (vagy éppen átéli) ugyanezt.
Privátban írjatok nyugodtan, képet is küldök természetesen, meg mindenféle megnyugtató infót arról, hogy nem vagyok sorozatgyilkos... :D
Feltétel: Kérlek, te se legyél az! :)
Szeretném tisztázni, hogy tényleg csakis a leírt célból szeretnék találkozni valakivel, így kérlek akkor írjatok csak, hogyha nektek is részetek volt/van ilyen betegség(ek)ben...
Nem szeretnék randizni senkivel, köszönöm.
Az embernek szinte mindig jó a közösség tudata. Így megértem jelen kezdeményezésedet.
Én sosem szenvedtem ilyesmiben, mindenesetre pozitív, hogy változásokat akarsz eszközölni.
Kitartást hozzá... ha úgy gondolom, megírnád a történetedet hosszabban is, írj nyugodtan.
Szia!
Én is voltam/vagyok/ ilyen helyzetben. Megértem, hogy valakivel szeretnél beszélni erről, én is tudom, hogy aki nem élte át azzal nehéz ezt megbeszélni, mert nem érti meg igazán, és nem tudja mit érzel. Én is már egész "normálisnak" mondható vagyok, de a gondolataim még mindig sokszor forognak a kilók, a test, az étkezés és a fogyás körül és nehéz ettől szabadulni. Nálam 13 évesen kezdődött, most 24 vagyok. Nekem is az elején volt a legrosszabb, amikor kezdődött. Olvastam, hogy ol laksz, hát én messze tőled, de ha van kedved írj privátban, mert szívesen elkezdenék beszélgetni veled, mert nekem is jól jönne egy "sorstárs" úgy érzem :).
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!