Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátomnak 32 éves koráig...

A barátomnak 32 éves koráig nem volt barátnője soha. Elvolt az anyjáéknál,ő unszolta,hogy legyen végre valakije. Most meg az "anyósjelölt" állandóan azt szajkózza,hogy sehova ne menjünk külön,hanem mindenhova ahova hívnak együtt jelenjünk meg.Miért?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap mindkettővel összekaptam,hogy én nem akartam menni valahova, de a barátom is erőltette, sőt meg is sértődött, az anyja meg a kocsiban esett nekem,hogy miért nem tudok a fiával elmenni,mert az egész napi meló után jó egy kicsit kimozdulni, blabla bla..szóval a szokásos ráhatok,hátha sikerül szöveg. Végig tiszta fagyos lett a levegő a kocsiban, és igen csak kellemetlenül éreztem magam. Miért akarja,hogy állandóan kísérgessük egymást, ha egyszer nincs valamelyik félnek kedve menni? A fiáról tudni kell,hogy gyerekkorától izgága,mindenhova menne, én magam pedig itthon ülősebb típus vagyok. Néha jó menni,de inkább itthon szeretek lenni és a saját hobbijaimmal foglalkozni.
tegnap 10:11
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
22%
Sok esetben, ha a férfi élhetetlen, nem a szülők hibája, ilyen a genetikája!
ma 10:17
 32/32 anonim ***** válasza:
16%
Te kérdező... Komolyan ez volt a legjobb az összes közül? Hogyan tudsz rá férfiként tekinteni? Neked ez tényleg elég? Egy szikra önbecsülésed sincs...?!
ma 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!