Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátomnak 32 éves koráig...

A barátomnak 32 éves koráig nem volt barátnője soha. Elvolt az anyjáéknál,ő unszolta,hogy legyen végre valakije. Most meg az "anyósjelölt" állandóan azt szajkózza,hogy sehova ne menjünk külön,hanem mindenhova ahova hívnak együtt jelenjünk meg.Miért?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap mindkettővel összekaptam,hogy én nem akartam menni valahova, de a barátom is erőltette, sőt meg is sértődött, az anyja meg a kocsiban esett nekem,hogy miért nem tudok a fiával elmenni,mert az egész napi meló után jó egy kicsit kimozdulni, blabla bla..szóval a szokásos ráhatok,hátha sikerül szöveg. Végig tiszta fagyos lett a levegő a kocsiban, és igen csak kellemetlenül éreztem magam. Miért akarja,hogy állandóan kísérgessük egymást, ha egyszer nincs valamelyik félnek kedve menni? A fiáról tudni kell,hogy gyerekkorától izgága,mindenhova menne, én magam pedig itthon ülősebb típus vagyok. Néha jó menni,de inkább itthon szeretek lenni és a saját hobbijaimmal foglalkozni.
tegnap 10:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

Valószínűleg nálad szebb okosabb lányok valószínűleg jó kövér vagy.

A kérdezőnek pedig a válasz hagyd ott mert a mama meg fogja mérgezni az egész kapcsolatod a fia pedig úgy is a mamának fog igazat adni mindig.

Amúgy az a pali tényleg defektes lehet akár sértő valaki szerint akár nem.

tegnap 13:27
 22/32 anonim válasza:
78%

"Valószínűleg nálad szebb okosabb lányok valószínűleg jó kövér vagy"🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Persze...🤣 Még a végén kiderül, hog valójában nem is 6-8 osztályt végzett c-type k.rvák vannak a rosszlányokon, hanem jól szituált, több diplomás üzletasszonyok.🤣

tegnap 13:31
 23/32 anonim ***** válasza:
83%

Ebben az is red flag hogy nem is önmagától akart barátnőt hanem mert anyuka unszolta

Nagyon rossz alapokon van a kapcsolat

Mióta vagytok együtt? Közös jövőről beszéltek?

Amúgy kicsit úgy jön át hogy te sem vagy szerelmes, szereted csak elvagy vele.

tegnap 13:39
 24/32 anonim ***** válasza:
71%
Diszfunkcionális, mérgező családban nőtt fel. Innentől kezdve felesleges boncolgatni a "miért"-eket, anyuci él a saját kis világában, a saját értékrendje és elképzelései szerint, és képtelen felfogni azt, hogy esetleg más valamit másképp gondol. A fia meg dettő ugyanez. Önzők, és unempatikusak.
tegnap 13:45
 25/32 anonim ***** válasza:
59%

15. "Mi az, hogy "defektes"?! Felejtsétek már el ezt a szót végre, mert sértő!"

Neked sértő, mert magadra veszed, mert érzed valószínűleg, hogy érintett vagy a dologban. Még el is árulod magad, nagy okosságra vall. Holott senki nem szólt hozzád, senki nem bántott.

A kérdésben szereplő figura lehet éppen defektes, ez egy jó kifejezés, nem is túl durva. Bírálni is lehet szerintem, nem egy itteni vitapartner.

Általában a vitapartnerek, a másik felhasználó sértegetése számít személyeskedésnek a fórumokon.

Külső, pláne egy nem azonosított névtelen senki szereplőről, ha nem lehetne őszinte véleményt alkotni, akkor mi értelme az egésznek, zárnák be az összes ilyen internetes felületet. Hülyeségeket hordasz össze.

tegnap 14:14
 26/32 anonim ***** válasza:
27%
24: ezért mondtam, hogy ha lehet, mama pici fia inkább ne szaporodjon. Az ilyen paliknak meg pláne nincs annyi önreflexiójuk, hogy elkezdjenek változtatni a berögzült szarjaikon.
tegnap 15:05
 27/32 anonim ***** válasza:
39%
Pedig az a szó hogy defektes nagyon is igaz erre a mamakedvencére.Hagyd ott azt a gyingyát.
tegnap 15:38
 28/32 anonim ***** válasza:
37%

Attól, hogy a mama pici fia, még lehet jó ember, sokkal jobb és élelmesebb, mint a traumatizált, 16 évesen otthonról kidobott, azaz “hamar önállósult” figura, aki a traumái miatt nem képes majd normális kapcsolatra, egesz élete a farka körül fog forogni es megnyomorít 3 feleséget es 6 gyereket!

Én láttam ilyen későn született mama kedvencét, aki ki volt szolgálva, mindenki azt hitte hogy egy mamlasz lesz, 28 éves koráig még teríteni se tudott magának.

Végül kiment amerikába és ott milliomos lett!

tegnap 15:45
 29/32 anonim ***** válasza:
11%
Persze persze multimilliomos lett és most már tud teríteni is.:)
tegnap 16:09
 30/32 anonim ***** válasza:
37%
mert borzasztóan fél attól, hogy ha nem vagy hozzászikszalagozva az imádott fiacskájához, akkor lelépsz és ő visszaköltözik hozzá. azért kellesz az anyósnak, mert mostmár kezd fáradni, öregszik, és szeretne valakit, aki mos-főz-takarít a saját hibás nevelésének következményére, mert neki otthon bőven elég már hogy a férjét kell ellátni.
tegnap 23:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!