Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért rekesztenek ki a párom...

Miért rekesztenek ki a párom szülei?

Figyelt kérdés
6 éve vagyok együtt a párommal már azóta távolságtartóak velem a szülei, én nagyon vissza húzódó lány vagyok idegenekkel nem is nagyon tudok beszélgetést kezdeményezni kicsit ibtrovertáltabb vagyok de nyílván az évek alatt azért én is fejlődtem és próbáltam nyitni feléjük. Viszont a helyzet valtozatlan maradt ha én nem szólok hozzájuk egész nap átnéznek rajtam és ennek tetejébe még néha bunkók is. Érettégire sem kívántak sok szerencsét, mindig kérdezem ha tudnék valamiban segíteni de mindig az a válasz hogy nem és oda hívja után a páromat meg a tesóját hogy segítsenek neki. Mikor elhunyt egy szerettem és tudtak róla akkor sem mondtak semmit. A hetekben a nagypapám autóbalesetet szenvedett, nem is kérdeztek a hogylétéről. Engem se kérdeznek semmiről sem. Kihagynak dolgokból a párom testvérének van egy barátnője vele viszont ez az ellentét. Körbe ugrálják beszélgetnek vele előre köszönnek neki. A kutyája után szó nélkül feltakarítjak a piszkot, de mikor ők el voltak nyaralni és egy hétig takarítottam a házat egy köszönömöt se kaptam. Amit küldtünk édesanyámmal zöldséget hetekig meg se ették fonnyadásig tárolgatták. Most a párommal édesanyám régi lakását újitjuk ahova be fogunk közösen költözni. "Tanácsokat" adtak a páromnak hogy mit kellene csinálni a lakáson mikor én is ott voltam de rám se néztek szinte nem is hozzám beszéltek mintha ott se lennék. Napról napra úgy érzem hogy úgy vannak velem hogy jolvan jött erre a hétvégére majd hazamegy. Van amikor másképp állnak hozzam olyankor mindíg felcsillan a szemem hogy talán van remény de aztán újra és újra csalódok. Családi eseményekre sem járok már szivesen mert általába ilyen beszélgetési köröket alkotnak én oda ülök nem nagyon tudok hozzá szólni a dolgokhoz ők nem nagyon nyitnak felém úgyhogy általában csak ülök és elvagyok. Nem valami komfortos. Nem tudom hogy én csinálok valamit rosszul már ilyen régóta és rosszul látom a dolgokat? A lakásfelújításba való bele szólásuk miatt ki is borult a bili és meg is sértődtek rám de ez pár hónapja történt és ugye régebb óta fent áll a probléma, ugye elvileg sikerült megbeszélni a dolgokat vagyis hát bocsánatot kértem a semmiért és elfogadták és azóta neha volt pár kedves pillanat de ennyi.Párom kérdezte már öket hogy van e nekik velem valami gondjuk vagy próblémájuk, nyilván az volt a válasz hogy semmi. Most ott tartunk hogy páromnak meg lesz tartva a születésnapja a hétvégén de már azon se nagyon szeretnék részt venni ez miatt. Dühös vagyok a látványos megkülönböztetésúk miatt, és azért amiért felnőtt létükre nem mondják el ha van valami gond. Nem tudom mi tévő legyek.

jún. 27. 17:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Felnőttnek azt is jelenti lenni, hogy rájössz, nem kell mindennek oka legyen, nem kell hogy mindenki szeressen.

Az én anyósomék dettó ugyanez, utolsó pillanatig fúrták a férjemet, hogy ne házasodjuk össze, ne vegyünk házat, ha már veszünk, akkor nekem ne legyen benne részem, ne legyen még gyerek stb.

Ezt el kell fogadni, sose fognak szeretni, csak mert vagy. Senki nem lenne jó a kicsi fiúk mellé, nem fogják elfogadni hogy saját családja lesz, sose. Vagy jó pofizol tovább, vagy nem mész többet.

Ha meg a párod nem véd meg, megfontolnám miért is engeded be a szüleit a te házadba?

jún. 27. 17:51
 2/14 anonim ***** válasza:
72%

Most menekülj!!!

20 éve vagyok benne egy ilyen kapcsolatba.

jún. 27. 17:57
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Beleugatnak az anyukád lakásának a felújításába (ami úgy tűnik már a tiéd) és még te kérsz bocsánatot?

Normális vagy?

jún. 27. 18:20
 4/14 A kérdező kommentje:
Kedves hármas kérdező nem vagyok tisztában azzal hogy mégis miből szűrted le a korom viszont ezt az alpári stílust nem tűröm.
jún. 27. 18:23
 5/14 A kérdező kommentje:
4-es igen ezen énis elgondolkodtam :'D
jún. 27. 18:25
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen nem vagy szimpatikus számukra és még a fiuk kedvéért sem tesznek úgy, mintha az lennél. Ennek általában nincs konkrét oka, lehet, hogy más típusú párt képzeltek el a gyerekük mellé. Idővel javulhat a helyzet, de igazán sosem fogtok tudni közel kerülni egymáshoz. Próbáld meg ezt elfogadni és túllépn8 rajta.
jún. 27. 19:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Van értelme idióták miatt idegeskedned? Nincs!

Azért mondták, hogy nincs veled semmi bajuk, mert valószínűleg saját maguk sem tudnának konkrét választ adni rá. Tudom, hogy nehéz de ne foglalkozz velük, ilyen emberekre felesleges energiát pocsékolni. Bocsánatot ne kérj olyanért amiért nem vagy hibás. Az a lakás az édesanyádé, ha a ő zöld utat ad nektek a felújításban akkor ott te és a párod dönthet. Egyébként a szülei addig fogják látványosan ezeket csinálni amíg látják rajtad, hogy téged ez zavar. Ha a párod melléd áll, megvéd a szüleitől akkor végképp ne stresszelj! :)

jún. 28. 20:51
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az egyik válaszoló onnan feltételezte a korod, hogy írtad az érettségit. Valahogy én is azt feltételeztem hogy most érettségiztél az 18 év, hat éve együtt, akkor 12 éves korodról.

Na de vissza térve.

Én biztos nem járnék hozzájuk, főleg nem hétvégékre.

Nem is próbálkoznék, takarítani nekik meg minek?

Hidd el annyira utálnak, hogy a takarításban is csak hiba volt, csak nem mondta vissza a párod. A férjem nagymamájával nálunk is nehezen indult, de eszembe nem jutott neki segíteni meg takarítani. Ha utál akkor ez se kelljen.

A párodnak ez a viselkedés amit csinálnak hogy esik? Pártolja őket vagy melléd áll?

jún. 28. 23:39
 9/14 anonim ***** válasza:

6.

Te vagy anyós?

jún. 29. 09:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne akarj megfelelni, mert minnel jobban akarsz ok annal rosszabbak lesznek hozzad. Latvanyosan sz@rni rájuk.
júl. 1. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!