Miért rekesztenek ki a párom szülei?
Felnőttnek azt is jelenti lenni, hogy rájössz, nem kell mindennek oka legyen, nem kell hogy mindenki szeressen.
Az én anyósomék dettó ugyanez, utolsó pillanatig fúrták a férjemet, hogy ne házasodjuk össze, ne vegyünk házat, ha már veszünk, akkor nekem ne legyen benne részem, ne legyen még gyerek stb.
Ezt el kell fogadni, sose fognak szeretni, csak mert vagy. Senki nem lenne jó a kicsi fiúk mellé, nem fogják elfogadni hogy saját családja lesz, sose. Vagy jó pofizol tovább, vagy nem mész többet.
Ha meg a párod nem véd meg, megfontolnám miért is engeded be a szüleit a te házadba?
Most menekülj!!!
20 éve vagyok benne egy ilyen kapcsolatba.
Beleugatnak az anyukád lakásának a felújításába (ami úgy tűnik már a tiéd) és még te kérsz bocsánatot?
Normális vagy?
Van értelme idióták miatt idegeskedned? Nincs!
Azért mondták, hogy nincs veled semmi bajuk, mert valószínűleg saját maguk sem tudnának konkrét választ adni rá. Tudom, hogy nehéz de ne foglalkozz velük, ilyen emberekre felesleges energiát pocsékolni. Bocsánatot ne kérj olyanért amiért nem vagy hibás. Az a lakás az édesanyádé, ha a ő zöld utat ad nektek a felújításban akkor ott te és a párod dönthet. Egyébként a szülei addig fogják látványosan ezeket csinálni amíg látják rajtad, hogy téged ez zavar. Ha a párod melléd áll, megvéd a szüleitől akkor végképp ne stresszelj! :)
Szerintem az egyik válaszoló onnan feltételezte a korod, hogy írtad az érettségit. Valahogy én is azt feltételeztem hogy most érettségiztél az 18 év, hat éve együtt, akkor 12 éves korodról.
Na de vissza térve.
Én biztos nem járnék hozzájuk, főleg nem hétvégékre.
Nem is próbálkoznék, takarítani nekik meg minek?
Hidd el annyira utálnak, hogy a takarításban is csak hiba volt, csak nem mondta vissza a párod. A férjem nagymamájával nálunk is nehezen indult, de eszembe nem jutott neki segíteni meg takarítani. Ha utál akkor ez se kelljen.
A párodnak ez a viselkedés amit csinálnak hogy esik? Pártolja őket vagy melléd áll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!