Mert rekesztenek ki? Mit lehet tenni? Ez az alap emberi kirekesztes?
Mert hülyék, nem ismerik el hogy különb vagy náluk ezért csesztetnek.
Nem veled van a baj.
Mondjuk, számomra elég gáz, hogy odáig kell fajuljon a dolog, hogy szólni kelljen, hogy büdös valaki. Az ápoltság alap.
Hogy oldottad meg? Tisztálkodás helyett magadra fújtál egy kis dezodort? A ruhád mocskos, stb?
Amúgy van, hogy eleve csak úgy, "poénból". Ilyenkor nincs mit tenni, vagy keresel olyasvalakit, akit szintén kirekesztenek, és megpróbálod vele felvenni a kapcsolatot, kommunikációt, mellé ülni, és máris van ismeretség, vagy ellenni egyedül.
A gyerekek (is) kegyetlenek néha. Ennyi. Ne mutasd, hogy bánt a dolog, de tedd meg azt, ami részedről ok lehet, légy ápolt, tiszta, nyitott stb.
Engem is kirekesztettek és azért tették, mert vízipisztollyal a hónom alá spricceltek és mondták, hogy nem csoda hogy büdös vagyok, ha így izzadok. Aki tudta is, hogy ez nem igaz is rájátszott, hogy igen az izzadtság én meg büdös vagyok. Mindenki elhitte.
De itt a Gyakorin is kirekesztenek, mert sok felhasználó hív büdösnek amikor válaszol nekem és nem értem miért teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!