Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mert rekesztenek ki? Mit...

Mert rekesztenek ki? Mit lehet tenni? Ez az alap emberi kirekesztes?

Figyelt kérdés
Osztalykirandulason vagyunk erdelyben az erettsegizo osztallyal illetve a 9. 10.es osztalyokkal ez osszesen 3 osztalyt jelent, es ketszer kellemetlen illatom volt jeleztek ,h talaljak ra megoldast, megtettem , es mindenfele irrealis indokokkal nem szeretnenek mellem ulni , valamint elkerulnek,leraznak, mar egy par napja nem vagyok budos.

2022. ápr. 23. 08:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
53%

Mert hülyék, nem ismerik el hogy különb vagy náluk ezért csesztetnek.

Nem veled van a baj.

2022. ápr. 23. 09:14
 2/14 anonim ***** válasza:
24%
Verd meg őket.
2022. ápr. 23. 09:14
 3/14 anonim ***** válasza:
8%
Fújj az arcukba dezodort és mond hogy ezt akartátok hülyék, legalább nekem eredeti illatom van!
2022. ápr. 23. 09:16
 4/14 anonim ***** válasza:
92%

Mondjuk, számomra elég gáz, hogy odáig kell fajuljon a dolog, hogy szólni kelljen, hogy büdös valaki. Az ápoltság alap.

Hogy oldottad meg? Tisztálkodás helyett magadra fújtál egy kis dezodort? A ruhád mocskos, stb?

Amúgy van, hogy eleve csak úgy, "poénból". Ilyenkor nincs mit tenni, vagy keresel olyasvalakit, akit szintén kirekesztenek, és megpróbálod vele felvenni a kapcsolatot, kommunikációt, mellé ülni, és máris van ismeretség, vagy ellenni egyedül.

A gyerekek (is) kegyetlenek néha. Ennyi. Ne mutasd, hogy bánt a dolog, de tedd meg azt, ami részedről ok lehet, légy ápolt, tiszta, nyitott stb.

2022. ápr. 23. 09:47
 5/14 anonim ***** válasza:
12%

Engem is kirekesztettek és azért tették, mert vízipisztollyal a hónom alá spricceltek és mondták, hogy nem csoda hogy büdös vagyok, ha így izzadok. Aki tudta is, hogy ez nem igaz is rájátszott, hogy igen az izzadtság én meg büdös vagyok. Mindenki elhitte.

De itt a Gyakorin is kirekesztenek, mert sok felhasználó hív büdösnek amikor válaszol nekem és nem értem miért teszi.

2022. ápr. 23. 13:38
 6/14 anonim ***** válasza:
57%
#5 Te a Büdi Lili nevű felhasználóval milyen kapcsolatban állsz, ha szabad kérdeznem?
2022. ápr. 23. 13:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem vagyok büdi lili
2022. ápr. 23. 13:46
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Csak mert volt itt valaki ilyen névvel, aki szintén arról írt, hogy gyerekkorában ezzel piszkálták.
2022. ápr. 23. 13:49
 9/14 anonim ***** válasza:
25%
Neki is a hóna alá spricceltek vízipisztollyal és elterjesztették, hogy ennyire izzad és így büdösnek hívták és hiába mondta hogy nem így van nem hitték el és még azok se hittek neki akik látták, hogy ez történt?
2022. ápr. 23. 13:51
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha igen, akkor feleségül veszem.
2022. ápr. 23. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!