Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire lehet hinni az...

Mennyire lehet hinni az anyósjelöltemnek, aki azt mondja,hogy szép lány vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon jóban vagyunk egymással,és ez egy kicsit furcsa is nekem,hiszen általában itt utálat szokott kibontakozni.Nagyon kedves velem, lányukként kezelnek,és az apósjelöltem is hasonlóan tesz. Mégis úgy érzem,hogy ennek ellenére egy kicsit elfogult,és úgymond nem hiszek a dicsérő szavainak.
2023. jan. 5. 00:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%

Miért, neki akarsz tetszeni vagy mi?

Sokaknak itt (és nekem is) évek alatt romlott meg a kapcsolata, gyűlnek a fekete pontok az anyósnak, amit egy pár év után kvára kiakasztó tud lenni.

2023. jan. 5. 01:10
 2/17 anonim ***** válasza:
9%

Hazudik, csak meg akar fogni az ő fiacskájának mert akkor végre nem neki kell főzni-mosni rá.

Valójában ronda vagy.

2023. jan. 5. 01:19
 3/17 A kérdező kommentje:
Nem írtál hülyeséget,ezen és is gondolkoztam :D
2023. jan. 5. 01:38
 4/17 Darius- ***** válasza:
74%
A hozzank kozel allok, ha a kapcsoalt jo, mindig elfogultabbak, mert szeretnek. Mutass képet magadrol és akkor itt a tobbség véleményét tekintve megtudhatod hogyan latjak ezt idegenek.
2023. jan. 5. 01:41
 5/17 anonim ***** válasza:
93%
Legalább kedves probal lenni.
2023. jan. 5. 02:28
 6/17 anonim ***** válasza:
95%

Az anyósok nagy része normális. Csak arról senki írni.

Anyósom a lányaként szeret. És nem nem hinném, hogy ez változni fog, 17,5 éves vagyunk együtt a párommal, a gyerek 12 éves lesz.

2023. jan. 5. 03:15
 7/17 anonim ***** válasza:
91%
Nálunk épp az volt a baj, hogy lányaként kezelt és ugyanúgy irányítani akart mint a saját lányát...
2023. jan. 5. 06:08
 8/17 anonim ***** válasza:
85%
Ha elfogult, akkor csak a pozitiv ertelemben, ami nagyon jo. Mert inkabb igy legyen, mint forditva. Azt még elarulom, hogy idosebb korban sokunk szamara a fiatalokat sokkal konnyebb szepnek latni, mint fiatalon a sajat korosztalyunkat. Ha valakinek a velemenye szamit ebben a kerdesben, az a ferjjelolted, neki kell, hogy megfelelj elsosorban. Egyebkent az elso anyosom aradozott rolam mindenkinek anno, hogy mennyire szep es csinos vagyok. (Sosem voltam annyira az, mint ahogyan kihangsulyozta) Az biztos, hogy o ezt igy latta, es igy is gondolta, de nem voltunk tul jo viszonyban. Ugyhogy nem feltetlenul jatszik be a jo ertelemben vett elfogultsag, lehet tiszta, befolyasoktol mentes velemeny is. O kulon tudta valasztani azt, hogy tetszem neki, es nem szeret. Az is igaz, amit mar fentebb irtak, hogy a szimpatia sokat jelenthet a kulso pozitiv megiteleseben. Es igen, vannak tunderi anyosok is, szerencsere tapasztalom :-) Ha ti is joban vagytok anyosekkal, akkor ez a lenyeg. Maradjon is igy, ezt kivanom!
2023. jan. 5. 06:12
 9/17 anonim ***** válasza:
7%
Ja.. mindjárt jönnek az egy bites nők , s azt írják, hogy a párod tehet róla.
2023. jan. 5. 07:32
 10/17 anonim ***** válasza:
95%

Ha így viselkedik még legalább 10 évig, örülj neki. Addig csak örülj vele együtt, ha ilyeneket mondd.

Nekem két anyósom volt eddig, remélem, már nem lesz több. Mindegyikük ilyen kedvesen kezdte. Aztán átmentek tipik anyósba, mikor rájöttek hogy nem úgy fütyülök, ahogy ők akarják. Ami annyit jelentett, hogy hogy akarom elnevezni a gyerekem, hova akarok költözni, mit vegyek fel az esküvőmön stb. Tehát csupa olyan dologban akartak dönteni helyettünk, amihez nem sok közül volt. És nem, nem tanácsot adtak. Összevesztek velem rajta, húzgáltàk a szájukat, bíztatták a párjaimat, hogy hagyjanak el stb.

2023. jan. 5. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!