Mennyire lehet hinni az anyósjelöltemnek, aki azt mondja,hogy szép lány vagyok?
Miért, neki akarsz tetszeni vagy mi?
Sokaknak itt (és nekem is) évek alatt romlott meg a kapcsolata, gyűlnek a fekete pontok az anyósnak, amit egy pár év után kvára kiakasztó tud lenni.
Hazudik, csak meg akar fogni az ő fiacskájának mert akkor végre nem neki kell főzni-mosni rá.
Valójában ronda vagy.
Az anyósok nagy része normális. Csak arról senki írni.
Anyósom a lányaként szeret. És nem nem hinném, hogy ez változni fog, 17,5 éves vagyunk együtt a párommal, a gyerek 12 éves lesz.
Ha így viselkedik még legalább 10 évig, örülj neki. Addig csak örülj vele együtt, ha ilyeneket mondd.
Nekem két anyósom volt eddig, remélem, már nem lesz több. Mindegyikük ilyen kedvesen kezdte. Aztán átmentek tipik anyósba, mikor rájöttek hogy nem úgy fütyülök, ahogy ők akarják. Ami annyit jelentett, hogy hogy akarom elnevezni a gyerekem, hova akarok költözni, mit vegyek fel az esküvőmön stb. Tehát csupa olyan dologban akartak dönteni helyettünk, amihez nem sok közül volt. És nem, nem tanácsot adtak. Összevesztek velem rajta, húzgáltàk a szájukat, bíztatták a párjaimat, hogy hagyjanak el stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!