Mennyire lehet hinni az anyósjelöltemnek, aki azt mondja,hogy szép lány vagyok?
Az, hogy mit mond, és mit gondol, két külön dolog.
Az exem anyja is jópofizott, meg jaj, ilyen kedves lány vagyok, úgy örül, csinos, szép, illek a fiához, meg alig várja, hogy összeházasodjunk.
Aztán visszahallottam, hogy valójában milyennek tart. Hát, mit mondjak, köszönőviszonyban sem volt azzal, amit nekem állított :D
Az meg, hogy MÉG jóban vagytok, egy dolog.
Majd amikor rájön, hogy nem úgy ugrálsz, ahogyan ő akarja, pl nem szeretnétek gyereket, nem akarsz templomi esküvőt, lagzit, vagy egyszerűen csak másmilyent, mint ő elképzelt - na, akkor kiderül, mennyire kedvel és képes elfogadni téged.
Legkésőbb itt már kibújik a szög a zsákból.
Sztereotípia, hogy egy anyós mindig kibírhatatlan szipirtyó. Az összes eddigi anyósom kedves volt és imádtak engem, ami persze nem meglepő :DDD.
Szerintem ha ő mondja, akkor bizonyára tényleg szép lány lehetsz, de ha küldesz egy képet, szívesen megállapítom én is. :))
Örülj neki! Ha nincs rossz érzésed ezzel kapcsolatban, ha nem érzed azt, hogy hazudik, akkor ne kételkedj!
És ne küldj senkinek képet!
Hát, figyu! Én is nagyon szépnek láttam a fiam barátnőjét.
A kislánynak nem, de a fiamnak mondtam, hogy milyen különleges szépség.
Ha sor került volna rá, a kislánynak is elmondom. (Sajnos szakítottak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!