Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire lehet hinni az...

Mennyire lehet hinni az anyósjelöltemnek, aki azt mondja,hogy szép lány vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon jóban vagyunk egymással,és ez egy kicsit furcsa is nekem,hiszen általában itt utálat szokott kibontakozni.Nagyon kedves velem, lányukként kezelnek,és az apósjelöltem is hasonlóan tesz. Mégis úgy érzem,hogy ennek ellenére egy kicsit elfogult,és úgymond nem hiszek a dicsérő szavainak.
2023. jan. 5. 00:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
A szépség szubjektív dolog. Ez nem egy olyan dolog mint amikor egy piros Ferrarit nézve az emberek kivétel nélkül azt fogják mondani, hogy az az autó piros. Lehet, hogy az emberek egy részének egyáltalán nem tetszel, mások meg kifejezetten szépnek látnak. Lehet az anyósod is egy kissé elfogult veled, minden rossz szándék nélkül. És az is lehet, hogy alulértékeled önmagad. Örülj annak, hogy így áll hozzád! Ezerszer jobb ez így mint egy furdancs anyóssal.
2023. jan. 5. 08:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mit mond, és mit gondol, két külön dolog.

Az exem anyja is jópofizott, meg jaj, ilyen kedves lány vagyok, úgy örül, csinos, szép, illek a fiához, meg alig várja, hogy összeházasodjunk.

Aztán visszahallottam, hogy valójában milyennek tart. Hát, mit mondjak, köszönőviszonyban sem volt azzal, amit nekem állított :D

2023. jan. 5. 08:11
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Az meg, hogy MÉG jóban vagytok, egy dolog.

Majd amikor rájön, hogy nem úgy ugrálsz, ahogyan ő akarja, pl nem szeretnétek gyereket, nem akarsz templomi esküvőt, lagzit, vagy egyszerűen csak másmilyent, mint ő elképzelt - na, akkor kiderül, mennyire kedvel és képes elfogadni téged.

Legkésőbb itt már kibújik a szög a zsákból.

2023. jan. 5. 08:13
 14/17 anonim válasza:
20%

Sztereotípia, hogy egy anyós mindig kibírhatatlan szipirtyó. Az összes eddigi anyósom kedves volt és imádtak engem, ami persze nem meglepő :DDD.

Szerintem ha ő mondja, akkor bizonyára tényleg szép lány lehetsz, de ha küldesz egy képet, szívesen megállapítom én is. :))

2023. jan. 5. 08:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Örülj neki! Ha nincs rossz érzésed ezzel kapcsolatban, ha nem érzed azt, hogy hazudik, akkor ne kételkedj!

És ne küldj senkinek képet!

2023. jan. 5. 08:41
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

Hát, figyu! Én is nagyon szépnek láttam a fiam barátnőjét.

A kislánynak nem, de a fiamnak mondtam, hogy milyen különleges szépség.

Ha sor került volna rá, a kislánynak is elmondom. (Sajnos szakítottak.)

2023. jan. 5. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Irigyellek. Örülj neki ha szeret!:) Szerintem azt érzi az ember ha őszinte. Én rögtön éreztem, hogy le vagyok nézve és én voltam a közellenség, a potenciális szemétláda aki elviheti a fiát hazulról ha összeköltözünk. Rám soha ki nem mondott volna olyat, hogy szép vagyok! Hát tőlük szebb nem lehet, pláne nem én. :D Még az új autónkra sem mondott semmit, amikor mondtuk hogy vettünk és látta először (ami amúgy közös a férjemmel, csak az én nevemre lett írva bár nem hiszem, hogy ezért nem mondott rá semmit). Annyit "mondott", hogy ühüm... Senkinek nem is mondta, hogy vettünk. A lányaéval bezzeg hencegett, azt még le is fotózta legyen mit mutogatni. A fiát sem szereti, csak azért tartja vele a kapcsolatot, hogy legyen segítség ha kell. Hát akkor engem hogy szeretne őszintén...
2023. febr. 16. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!