Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha folyik az...

Mit tegyek, ha folyik az orrom, fáj a torkom, és anyám úgy is el akar zavarni iskolába? Egyik osztálytársam koronás lett, negatív a tesztem, azt fogják hinni, hogy koronás vagyok.

Figyelt kérdés

El lett mondva szülőin is, hogy ne menjen be senki betegen a suliba. Osztálytársam, akivel sokat vagyok együtt koronás lett. Az én tesztem negatív lett, semmi baj, mehetek így iskolába.

De azt nem érti meg anyám, hogy nem mehetek, sokat voltam már úgy is iskolába, hogy beteg voltam. (Arcüreggyuládás, köhögés, stb)

16 vagyok, és pechemre anyám egész héten sőt még utána való héten is itthon van.

2022. szept. 13. 15:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
50%
Mutasd be a negatív tesztet.
2022. szept. 13. 15:45
 2/21 anonim válasza:
68%
Anyádnak igazándiból egy jó nagy pofon kellene. Hogy lehet gyereket betegen iskolába zavarni, te jó ég...
2022. szept. 13. 15:48
 3/21 A kérdező kommentje:
Most a fake chattel próbálkozok, hogy mintha az osztályfőnök írta volna, hogy ne menjünk betegen. Nem tudom, hogy mennyire jó ötlet.
2022. szept. 13. 15:51
 4/21 anonim válasza:
85%
Ha anyud nem tartsa vele a kapcsolatot, akkor próbáld meg. Ha viszont többször is szoktak értekezni, akkor ne csináld. Csak nagyobb bajt okozol vele, ha lebuksz.
2022. szept. 13. 15:53
 5/21 anonim ***** válasza:
78%
Meg tudod fogalmazni?
2022. szept. 13. 15:57
 6/21 A kérdező kommentje:
Nem tudom megfogalmazni. Kiderült, hogy az osztálytársamat még nem is tesztelték. Most hogy fogalmazzam meg?
2022. szept. 13. 16:00
 7/21 A kérdező kommentje:

Tisztelt diákok!

Szeretném Önöket felszólítani, hogy betegen ne látogassák az iskola intézményét. Ne jöjjenek iskolába, hogyha ezeket a tüneteket tapasztalják: orrfolyás, köhögés, torokfájás, fejfájás vagy láz.

?

2022. szept. 13. 16:03
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Nemár. Ne hamisíts semmit, kérdezd meg egyszerűen az osztályfőnöködet.
2022. szept. 13. 16:08
 9/21 anonim válasza:
100%
Teljesen mindegy, hogy mi, de akkor se fertőzd a többieket. Én se örülök, ha más megfertőz, mert pont betegen van kedve bejönni órára...
2022. szept. 13. 16:09
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
De ez nemcsak rajtam múlik. Én hiába hívom fel az orvost, valahol lennem kell. Anyám meg volt, hogy széttépte az igazolást.
2022. szept. 13. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!