Mit tegyek, ha folyik az orrom, fáj a torkom, és anyám úgy is el akar zavarni iskolába? Egyik osztálytársam koronás lett, negatív a tesztem, azt fogják hinni, hogy koronás vagyok.
Figyelt kérdés
El lett mondva szülőin is, hogy ne menjen be senki betegen a suliba. Osztálytársam, akivel sokat vagyok együtt koronás lett. Az én tesztem negatív lett, semmi baj, mehetek így iskolába.
De azt nem érti meg anyám, hogy nem mehetek, sokat voltam már úgy is iskolába, hogy beteg voltam. (Arcüreggyuládás, köhögés, stb)
16 vagyok, és pechemre anyám egész héten sőt még utána való héten is itthon van.
2022. szept. 13. 15:40
11/21 anonim válasza:
Igen, ez nem rajta múlik. Sok helyen a szülőnek kell felhívni az orvost, gyerek nem is kérhet magának időpontot.
13/21 anonim válasza:
Betelefonálsz az iskolába és beszélsz az ofővel.
14/21 anonim válasza:
Én bemennék holnap, beszélnék ofővel, aki úgyis haza zavar, ha elmondod sza*ul vagy és meg is kérném, hogy hívja fel anyámat és bass*a le érte, hogy elengedett. Ezután anyád majd 2x meggondolja, hogy égesse magát.
15/21 anonim válasza:
Az egész inkább simán a lógásra megy ki szvsz. Nyilván anyja 16 éve ismeri és tudja milyen mikor igazán beteg.
16/21 anonim válasza:
@15, ne már, hogy 2 év pandémia után egyesek még mindig nem tanulták meg, hogy ha valakinek folyik az orra és fáj a torka, akkor az pont elegendő ok arra, hogy otthon maradjon.
Régebben is parasztság volt így közösségbe menni és mindenkit végigfertőzni, de a covid óta már komoly következményei is lehetnek.
17/21 anonim válasza:
Teszt megvolt, nem covid, onnantól kezdve meg ennyi erővel valaki tüsszent egyet azért otthon elhetne maradni.
19/21 anonim válasza:
Ha ennyi miatt otthon maradna mindenki szinte üres lenne az iskola
20/21 anonim válasza:
Beszélj az ofőddel, ő majd elmondja anyadnak, hogy igenis otthon kell ilyenkor maradni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!