Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha folyik az...

Mit tegyek, ha folyik az orrom, fáj a torkom, és anyám úgy is el akar zavarni iskolába? Egyik osztálytársam koronás lett, negatív a tesztem, azt fogják hinni, hogy koronás vagyok.

Figyelt kérdés

El lett mondva szülőin is, hogy ne menjen be senki betegen a suliba. Osztálytársam, akivel sokat vagyok együtt koronás lett. Az én tesztem negatív lett, semmi baj, mehetek így iskolába.

De azt nem érti meg anyám, hogy nem mehetek, sokat voltam már úgy is iskolába, hogy beteg voltam. (Arcüreggyuládás, köhögés, stb)

16 vagyok, és pechemre anyám egész héten sőt még utána való héten is itthon van.

2022. szept. 13. 15:40
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
24%
16: 2 év pandémia, persze! Kamujárvány, és még mindig mennyien beveszik ezt a baromságot! Simán megyek náthásan is bárhová, az nem indokolja az otthonmaradást! Láz már igen, akkor nem mentünk iskolába, dolgozni (80-as, 90-es években voltunk iskolások).
2022. szept. 19. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!