Ha negatív visszajelzéseket kapok osztálytársaimtól beszélgetés közben, az csak irigységből lehet vagy tényleg valami nem jó rajtam?
Figyelt kérdés
Mert én eléggé maximalista vagyok és mindenkinek meg akarok felelni, de körülöttem mindig csak dicsérnek, viszont én mégis úgy érzem, hogy az emberek negatívan állnak hozzám...vagy csak én nem lennék kibékülve magammal?
Segítséget kérnék, ha valaki más is érez hasonlóan...
2016. jan. 27. 22:06
1/2 anonim válasza:
Fogadjunk, hogy olyan vagy, akinek ha nincs valami baja, akkor kreál magának, mert díszeleghet a mártír szerpeben. "Jaj biztos utálnak" és társai. Nagyon unod magad, hogy nem lehet egyszerűen örülni az életnek?
2/2 mariannmoo válasza:
miért akarsz másoknak megfeleni? ki nem sz.. le ,hogy a többi mit gondol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!