Mivel oldjam fel magam?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akinek egyértelmű, hogy én is bejövök, meg ő is nekem, nem is kicsit. Pont ez a probléma is, mivel alapból se tudok folyamatosan fecsegni, nála még azt a keveset is blokkolja az agyam. Ha chatelek vele, órákig elvagyok így vele mert van időm a válaszra és nem is feszélyez. Hogy tudnék ebből kitörni? Nagyon kínosnak érzem. Köszönök minden értelmes választ! Aki tapasztalatot is tud írni annak még jobban örülnék2016. jan. 5. 18:42
1/1 Clay Morrow válasza:
Beszélj vele mindenről. Pl. kint vagytok sétáltok valahol. Meglátsz egy fát. És elkezdesz róla dumálni. Na jó, nem ilyesmit, hogy vajon hány levele lehet, hanem esetleg a múltadból valami emléket aminek köze van a fához. Én nekem mindig a start, a megindulás, a löket volt a nehéz, de ha elkezdtem beszélni, keveset mondott a lány utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!