Láttam h tesóm anyósa felakarta rakni a szoptanit és etetni akarta unokaöcsémet. El fogom mondani a növéremnek de az öreglány már most tagad, hinni fognak igy nekem?
Tesóm szoptanittal ad pótlást.
Az anyósával együtt laknak(az ő háza),én vendég vagyok itt 2 napra. Nővérem és a férje elmentek bevásárolni,addig anyóssal ketten vigyáztunk a kicsire.
Kimentem telefonálni meg enni a konyhába,és azt látom h az anyósa a szoptanittal akar etetni.
Rászoltam h mit csinál,és azt mondta semmit. Majd mikor mondtamh de látom h etetni akarja a picit még neki állt feljebb h mert a hülye testvérem itt hagyta éhesen. Igy h megzavartam nem etette meg. Mondtam h ezt elmondom a testvéremnek,éspofátlanul tagad h mit mondok el mikor nem történt semmi. Jah,mert megzavartam.
Totál mindegy.
Én mindenképpen elmondanám, mit láttam, nagyon nem mindegy, mi történik a gyerekkel, ha hátat fordít az anyja.
Aztán az információval azt kezd a tesód, amit akar, de legalább tud róla.
Utánanéztem mi ez az eszköz. Nem tudtam, hogy van ilyen.
Nem normális az anyòsa!!! jézusom
Mindenkèpp szólj tesódnak. Nem tudom ez hogy jutott egyáltalán eszébe...
A nyakába volt akasztva a szoptanit? Az azért egyértelműen látszik. A mellét rakta oda a kicsihez? Vagy mégis mit láttál konkrétan.
Ha tényleg így volt akkor ez nagyon beteges. (de nem zárom ki a tévedést mert nem én láttam) Kvázi szoptatna akarta a kicsit. Mindenképpen mondd el! Miért ne hinne neked?
Mindenképpen elmondanám, és majd a nővéred meg a férjed eldöntik, hogy mit kezdenek ezzel az infóval. Egyrészt, csak úgy nem lehet egy babát össze-vissza etetni, a szülők háta mögött. Másrészt, milyen dolog ez, hogy szoptatni akarja???? Nem normális!!
Én biztos nem hagynám soha többet kettesben anyóssal a gyerekem, mert megbízhatatlan minden szempontból.
El is költöznék, mert egy fedél alatt sem lennék többet hajlandó élni vele egy ilyen után.
Fújj, nekem ez beteges.
Ha éhes, akkor etesse cumisüvegből.
Mondd el tesódnak mindenképpen.
Oké emberek, most mindenki nyugodjon le egy pillanatra!
Nem a saját bimbóját adta a babának.
Hanem egy SzopTanít készüléket!
Kérdező! te meg tisztelj meg minket azzal, hogy használod a "hogy" szót. Nem kell karaktermaximalizálni, ez nem SMS!
Ettől függetlenül persze bunkóság, amit a nagymama csinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!