Láttam h tesóm anyósa felakarta rakni a szoptanit és etetni akarta unokaöcsémet. El fogom mondani a növéremnek de az öreglány már most tagad, hinni fognak igy nekem?
Tesóm szoptanittal ad pótlást.
Az anyósával együtt laknak(az ő háza),én vendég vagyok itt 2 napra. Nővérem és a férje elmentek bevásárolni,addig anyóssal ketten vigyáztunk a kicsire.
Kimentem telefonálni meg enni a konyhába,és azt látom h az anyósa a szoptanittal akar etetni.
Rászoltam h mit csinál,és azt mondta semmit. Majd mikor mondtamh de látom h etetni akarja a picit még neki állt feljebb h mert a hülye testvérem itt hagyta éhesen. Igy h megzavartam nem etette meg. Mondtam h ezt elmondom a testvéremnek,éspofátlanul tagad h mit mondok el mikor nem történt semmi. Jah,mert megzavartam.
utolsó, tudod, amikor a baba nem akar enni, akkor nem az a legfontosabb szempont, hogy egy készülék dizájnos legyen...
szerintem ez nem arról szól, hogy nincs teje, hanem hogy a baba nem bukik rá. ezért kell egy plusz eszköz, amivel TANÍTja, hogy mit csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!