Összejöttem a párommal, külön házban vagyunk.Anyósjelölték már akkor tataroztak a házon,mielőtt idejöttem. Azt mondta, érezzem magam otthon,és magaménak a házat is, ennek ellenére irányítani akar.Mit tegyek?
A párodnál a kulcs. Neked nincs beleszólásod. Nyilván tőlük kapta, megszokták, hogy ők döntenek a fiuk helyett.
Nehéz ügy. Nem jósolok hosszú jövőt.
Ha a párod felnőtt férfi lenne, ki tudna állni a saját szűk családja (jelen esetben te) mellett.
Képzeld el, mi lesz, ha gyereketek lesz. Az ő nevelésébe se szólhatsz majd bele? Én ezt nem tudnám elviselni…
Maga vette, viszont a tatarozás és egyéb beavatkozások kinek a pénzéből történtek?
Nem értek egyet a szülőkkel, csak a tisztánlátás kedvéért, kíváncsi lennék, hogy ilyen módon is beavatkoznak-e?
Elvileg később (problémák esetén) jogi igényt is támaszthatnának, hogy ők ennyit és ennyit adtak bele.
Saját pénzbő vette ÉS újítja fel. Akkor nem értem, anyjáék mit pattognak bele.
Viszont a tény, hogy beleszólhatnak, mert engedi!, akkor jobb volna mielőbb szakítani egy ilyen "férfivel".
"Barátommal beszéltem erről,az volt a válasza, hát "csak nekünk szeretne jót" - szakíts. Ezt komolyan mondom.
Bár szerintem te megint a szóköz nélküli troll vagy, újabb kamukérdéssel, csak most nem a saját szüleidet, hanem anyósjelöltéket célozva meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!