Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Összejöttem a párommal, külön...

Összejöttem a párommal, külön házban vagyunk.Anyósjelölték már akkor tataroztak a házon,mielőtt idejöttem. Azt mondta, érezzem magam otthon,és magaménak a házat is, ennek ellenére irányítani akar.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig azt szajkózzák,hogy nem kell ide semmilyen papír, érezzem magaménak,és ha a barátommal történne valami,akkor sem tennének ki..Ennek ellenére ő akarja meghatározni,mihez hívhatunk szakembert,milyen megoldások szülessenek a házon belül,holott ez a fia háza, és ő elvileg csak segít neki/nekünk.Hogy jelezzem neki finoman,hogy ha valóban úgy gondolja,ahogy mondta korábban,akkor legyen oly kedves,és ne erőszakoskodjon,meg szóljon bele mindenbe? Még azt is maga akarja megcsinálni,amihez szakember kellene,és ez engem zavar,mert csak össze lenne csapva.Barátommal beszéltem erről,az volt a válasza, hát "csak nekünk szeretne jót". Jó,én azt megértem..de nekik is van házuk,rendezkedjen ott. Olyan őrült ötletei voltak,hogy felállt a hátamon a szőr,amikor elkezdte nekem mondogatni..Ráadásul,nem akarom bántani, fikázni de a házuk maga az ízléstelenség netovábbja,és itt is azt szeretné megvalósítani..Meggy piros padlót akart a fürdőbe, barna bútorral..
2023. szept. 23. 00:09
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
90%
A pároddal beszéld ezt meg,hogy rendezze ezt le az anyjával, ne te beszélj az anyjával.
2023. szept. 23. 08:16
 12/41 anonim ***** válasza:
2023. szept. 23. 08:24
 13/41 anonim ***** válasza:
36%

Nem kellene konfrontálódnod, több okból sem:

- a partnered intézze a felmenőivel, neki jelezd, ha zavar a szülei viselkedése, de ezt elegánsabb és okosabb lenne rájuk hagyni

- “párom”… nem a férjed, nem közös tulajdon, nem írtál arról, hogy bármivel beleszálltál volna ebbe az egészbe, ennek okán tényleg nem kéne beleszólni, mert én sem tűrném el tőled, csak azért, mert betetted a sejhajod. Örülj a jódolgodnak, mert a jog sem állna melletted

- az, hogy a szülei miket mondanak arról, hogy te meddig maradhatsz és mennyire nem kell a papír… nos ez egy dolog- én is mondok neked ilyeneket: bír ez bármiféle joghatással? Nem. Ha elhiszed, te dolgod, de azért egy életet erre ne építs- se azért mert nem bizonyítható, nem kérhető számon, se azért, mert felnőtt ember nem lehet ennyire kiszolgáltatott (tudjuk, te pooooont nem az vagy… )

- amilyenek a szülők, sokszor olyan a gyerekük: ízlés, fellépés, elképzelések terén- nem mindig, de sokszor… nyilván a közeg, a nevelés hatása is tetten érhető. Ha a párodnak ez OK, akkor nem tudsz mit csinálni, de vajon ha a szülei erőltetik a piros-barna kombót, akkor a fiuk hozzájuk hasonló ízlést viszi tovább vagy egyenesen egy kifinomult elegancia? :)

Nekem szülőként nagyon visszatetsző lenne és rövid úton elküldenélek a p..csába, ha nekem beszólnál, hogy a páááárod házában miért teszek valamit úgy ahogy, pláne, ha a megvásárláshoz, felújításhoz jelentősen hozzátettem… másrészt a férfi szüleinek még pénz nélkül is pont annyi joga van a saját dolgaikat erőltetni, mint neked a meztelen valagaddal :)

2023. szept. 23. 08:26
 14/41 anonim ***** válasza:
79%
Párodnak kell ezt elintézni.Ha nem hajnaldó belátni hogy az anyja beleakar okoskodni mindenbe meg összeakarja csapni a házfelújítást akkor ott gondok vannak.Ha beszélsz a pároddal és úgy jár el ezügyben ami neked is megfelelő , ha nem akkor nincs semmi keresnivalótoi egymás mellett. Ahha hallottam már ezt a szöveget" úgysem tennénk ki" Elég egy rossz szó az anyós felé , megutál.. a drágalátos fiának elég egy agymosás és az utcán találod magad.Ha gyerekeitek lesznek az anyós majd beleugat a nevelésbe.Már előre látom hogy ennek nem lesz jó vége.Legalábbis nem leszel boldog sokáig.De te tudod
2023. szept. 23. 08:50
 15/41 anonim ***** válasza:
86%
Igen 12 es valamilyen szinten mikor elkezdtem olvasni ezt a kérdést beugrott hogy volt már egy ugyanilyen korábban.
2023. szept. 23. 08:51
 16/41 anonim ***** válasza:
80%
Ha ez ilyen tákolt vályogház, ha én a nő lennék, keresnék egy másik barátot.
2023. szept. 23. 08:56
 17/41 anonim ***** válasza:
90%

Vegyel magadnak sajat hazat es ott nem rendezkedik semmi.

Engem ez nem zavarna ameddig nem enyem a haz es nem az en penzemet koltom ra.

2023. szept. 23. 09:05
 18/41 anonim ***** válasza:
96%
Ismered a mondást: Aki fizet, az diktál.
2023. szept. 23. 09:07
 19/41 anonim ***** válasza:
85%

"Mindig azt szajkózzák,hogy nem kell ide semmilyen papír, érezzem magaménak,és ha a barátommal történne valami,akkor sem tennének ki"

Nem, a f***t. Semmid nincs abban a házban, ha szakítotok, akár az is lehet, hogy csak annyid lesz, ami épp rajtad van, a ruháidat se viheted magaddal, hiszen minden a párodé. Akkor költözzetek össze, ha lesz egy olyan ingatlan, ahol neked is tulajdonrészed van, nem tud csak úgy kitenni az utcára, ha épp olyanja van.

2023. szept. 23. 09:21
 20/41 anonim ***** válasza:
63%
Emberek, ébresztő, ez a szóköz nélküli troll. Számtalan kérdést tett már fel, az egyiket törölték - nyáron volt a 16 éves diáklány meg a 27 éves fogatlan munkás akivel nem feküdt le -, ez ugyanaz!
2023. szept. 23. 09:39
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!