Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Összejöttem a párommal, külön...

Összejöttem a párommal, külön házban vagyunk.Anyósjelölték már akkor tataroztak a házon,mielőtt idejöttem. Azt mondta, érezzem magam otthon,és magaménak a házat is, ennek ellenére irányítani akar.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig azt szajkózzák,hogy nem kell ide semmilyen papír, érezzem magaménak,és ha a barátommal történne valami,akkor sem tennének ki..Ennek ellenére ő akarja meghatározni,mihez hívhatunk szakembert,milyen megoldások szülessenek a házon belül,holott ez a fia háza, és ő elvileg csak segít neki/nekünk.Hogy jelezzem neki finoman,hogy ha valóban úgy gondolja,ahogy mondta korábban,akkor legyen oly kedves,és ne erőszakoskodjon,meg szóljon bele mindenbe? Még azt is maga akarja megcsinálni,amihez szakember kellene,és ez engem zavar,mert csak össze lenne csapva.Barátommal beszéltem erről,az volt a válasza, hát "csak nekünk szeretne jót". Jó,én azt megértem..de nekik is van házuk,rendezkedjen ott. Olyan őrült ötletei voltak,hogy felállt a hátamon a szőr,amikor elkezdte nekem mondogatni..Ráadásul,nem akarom bántani, fikázni de a házuk maga az ízléstelenség netovábbja,és itt is azt szeretné megvalósítani..Meggy piros padlót akart a fürdőbe, barna bútorral..
2023. szept. 23. 00:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
89%
30# Attól hogy nincs anyagi alapja a házba valakinek nem jogosít fel egy anyóst hogy dirigáljon! A párja feladata mivel külön mentek a mama ne szóljon már bele az életükbe! Ráadásul a nő fog mosni, főzni, takarítani a fiára kifogja venni a részét az anyagiakból is ha olyan! Nem cselédnek meg megtűrt személynek megy oda az ember...
2023. szept. 23. 18:35
 32/41 anonim ***** válasza:
76%

21.

De akkor írd meg, milyen házról beszélsz, vályog, nem vályog stb.

Azt én értem, hogy felháborodtál, csak egyik dolog, hogy elolvastam a vályogos történetet, összehasonlítottam bizonyos írásjegyeket, ismertetőjeleket.

Másik dolog, hogy szívesen hinnék neked, csak tudod történt egy érdekes eset, egy másik fórumon, amit magam sem hittem volna, de bizonyítást nyert.

Konkrétan egy skizoid ember nem akarta beismerni, hogy ő több személyiséggel ír a fórumra, míg egyszer bejelentkezett a felesége, az egyik nickjén, és tájékoztatott mindenkit, hogy a férjének ilyen és ilyen problémái vannak.

Ne sértődj meg, ne hidd el, de megtörtént eset.

Na most, azóta én már nehezen hiszek...

2023. szept. 23. 21:21
 33/41 anonim ***** válasza:
2023. szept. 23. 23:22
 34/41 anonim ***** válasza:
41%

És ezt éjfélkor jutott eszébe kiírni. Én is jelentettem a kérdést.+

/nem vagyok azonos azokkal akik korábban írták hogy kamu vagy, de az vagy. Kerestem a korábbi kérdéseidet, de nem találtam meg sajnos, pedig volt jó pár./

2023. szept. 23. 23:35
 35/41 A kérdező kommentje:
Kedves egészségetekre :)
2023. szept. 23. 23:47
 36/41 anonim ***** válasza:
68%

+1 jelentés!

Felháborító amit a kérdező csinál most már napi szinten.

Nagyon problémás vagy kérdező!!

Miért jó ez neked!?

2023. szept. 24. 00:15
 37/41 anonim ***** válasza:
55%

Én is jelentettem. De valószínűleg nem törlik, mert mindig máshonnan regisztrál. Frusztált egy alak lehet. Emlékszem arra a kérdésre, amiben 16 éves lánynak adta ki magát, akinek 27 éves pasija van. A csaj nagyon gazdag volt, a csávó meg munkás. A végén bevallotta, hogy csak azt akarja bebizonyítani, hogy nekünk nem jó egy munkás.

Aha és a sztorihoz tartozott, hogy a csávó ült börtönben, meg volt egy rakás gyereke különböző nőktől.

Értelmes választ ne várj tőle 36.

2023. szept. 24. 06:45
 38/41 anonim ***** válasza:
73%
A párod háza, a párod családja "ingyen"(?) dolgozik rajta, hogy neked jobb legyen. Szóval száj alapállásba, max. köszönömre nyisd ki. De ha kamu, ahogy előttem írták, akkor nem szóltam
2023. szept. 24. 07:23
 39/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen helyzetben fontos kommunikálni és megértően kezelni a helyzetet, hogy ne sérüljenek meg a kapcsolatok. Íme néhány tanács arra, hogyan jelezheted finoman a problémát:

Nyitott kommunikáció: Beszélj nyíltan a pároddal a helyzetről. Hangsúlyozd, hogy értékeled a segítségüket és a vendégszeretetüket, de fontos számodra, hogy együttműködjenek és tiszteletben tartsák a te és a párod saját döntéseit.

Választható helyzetek: Kérj példákat a helyzetekről, amikor párodnak meg kell hívnia szakembert vagy döntést kell hoznia. Próbáljatok meg együttműködni, hogy egyeztetni tudjátok a fontos döntéseket, és meghatározni, melyek azok a területek, ahol te is aktív szerepet szeretnél vállalni.

Közös tervezés: Az otthonotokat közösen tervezhetitek és díszíthetitek. Beszélj a pároddal arról, hogy milyen elképzeléseid vannak, és próbáljatok közös nevezőre jutni. Fontos, hogy mindkét fél részt vegyen a döntéshozatalban.

Szakértők bevonása: Ha valóban szakembert igényel a helyzet, próbáld meggyőzni a párodat arról, hogy együttműködve hozzatok meg egy jó döntést. Az ésszerűség és az objektivitás híveként mutasd be azokat az érveket, amik miért fontosak a szakértői tanácsok.

Közös projektek: Hozz létre olyan projekteket, amelyekben mindketten részt vehettek. Így megtapasztalhatod a közös munkát és együttműködést, amely segíthet mérsékelni a kontroll igényét.

Időzítés: Várj megfelelő időt ahhoz, hogy beszélj a problémáról. Ne tegyél fel nehezen emészthető dolgot akkor, amikor a párod már feszült vagy stresszes.

Ne feledd, a kulcs a türelem és a tisztelet egymás iránt. Próbáljátok megérteni egymás nézőpontját, és együttműködni a konfliktusok megoldásában. Ha úgy érzed, hogy továbbra sem találtok közös nevezőt, akkor lehet, hogy párkapcsolati tanácsadás is segíthet a probléma kezelésében.

2023. szept. 24. 15:31
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne feledd, a kulcs a türelem és a tisztelet egymás iránt. Próbáljátok megérteni egymás nézőpontját, és együttműködni a konfliktusok megoldásában. Ha úgy érzed, hogy továbbra sem találtok közös nevezőt, akkor lehet, hogy párkapcsolati tanácsadás is segíthet a probléma kezelésében.
2023. szept. 24. 15:33
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!