Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Összejöttem a párommal, külön...

Összejöttem a párommal, külön házban vagyunk.Anyósjelölték már akkor tataroztak a házon,mielőtt idejöttem. Azt mondta, érezzem magam otthon,és magaménak a házat is, ennek ellenére irányítani akar.Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig azt szajkózzák,hogy nem kell ide semmilyen papír, érezzem magaménak,és ha a barátommal történne valami,akkor sem tennének ki..Ennek ellenére ő akarja meghatározni,mihez hívhatunk szakembert,milyen megoldások szülessenek a házon belül,holott ez a fia háza, és ő elvileg csak segít neki/nekünk.Hogy jelezzem neki finoman,hogy ha valóban úgy gondolja,ahogy mondta korábban,akkor legyen oly kedves,és ne erőszakoskodjon,meg szóljon bele mindenbe? Még azt is maga akarja megcsinálni,amihez szakember kellene,és ez engem zavar,mert csak össze lenne csapva.Barátommal beszéltem erről,az volt a válasza, hát "csak nekünk szeretne jót". Jó,én azt megértem..de nekik is van házuk,rendezkedjen ott. Olyan őrült ötletei voltak,hogy felállt a hátamon a szőr,amikor elkezdte nekem mondogatni..Ráadásul,nem akarom bántani, fikázni de a házuk maga az ízléstelenség netovábbja,és itt is azt szeretné megvalósítani..Meggy piros padlót akart a fürdőbe, barna bútorral..
2023. szept. 23. 00:09
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok nő létemre olyan perverz utolsó,hogy diáklányos baromságokat írjak ki,ráadásul nő létemre!Szóval megy a jelentés!
2023. szept. 23. 10:18
 22/41 anonim ***** válasza:
75%
A téma nagyon hasonlit arra, amit a 12-es linkelt. Szerintem valaki fogta az eredeti témát és átírta kicsit, sokszor csinálják itt, igazából nem értem, miért. Nincs saját témájuk?
2023. szept. 23. 10:25
 23/41 A kérdező kommentje:
De ez az idióta már második alkalommal vádol be ilyen baromsággal..ne haragudjon a világ,de ez már eléggé vérlázító!!
2023. szept. 23. 10:28
 24/41 anonim ***** válasza:
77%

21

Az a kérdező is pontosan így tiltakozott valahányszor rájöttünk, hogy kamu kérdést írt ki. Add már fel és keress más hobbit ahelyett, hogy itt írkálod a baromságokat az embereknek. Arra ott a wattpad, ott írjál kitalált sztorikat!

2023. szept. 23. 10:29
 25/41 A kérdező kommentje:
Te normális vagy?Most komolyan mondom? Nektek erre van időtök,hogy azt lesegessétek,hogy ki mit ír ki? Én arról nem tehetek,hogy egyeseknek az a szórakozása,hogy a másik kérdését írogatják át,meg szemétkednek,de kívánom,hogy ez legyen az összes öröm az életetekben..Csak nehogy téged meg rossz körökben jelentgessenek...Normális ember mind felháborodik,ha hamis vádakkal illetik.Tudod,nekem veled ellentétben van gerincem,és fel is tudom magam fújni az igazságtalanságon.Seggarc.
2023. szept. 23. 10:31
 26/41 anonim ***** válasza:
71%
Most már tuti te vagy. Jelentettem a kérdést én is! Engem nem fogsz hülyének nézni, sem fenyegetni!
2023. szept. 23. 10:33
 27/41 A kérdező kommentje:
Ki fenyegetett?Te folyamatosan hamisan rágalmazol engem,és még neked áll feljebb,Én is jelentettelek,csak,hogy tudd. Meglátjuk,kinek adnak igazat nyafikám!
2023. szept. 23. 10:34
 28/41 anonim ***** válasza:
93%

"Nem tőlük kapta,saját pénzből vette."

De nem a tiédből. Ne haragudj, nevetséges is lenne, ha csak úgy a nevedre íratná a felét a háznak, ami már az összejöveteletekkor is megvolt.

De ez a tulajdoni része.

Az meg már a párod sara, hogy hagyja magát irányítani. Szerintem ne dédelgess illúziókat, hogy ez változni fog, ha a saját maga vette házában is a szülei dirigálnak neki.

2023. szept. 23. 11:19
 29/41 anonim ***** válasza:
82%
Ha a párodé a ház akkor az anyós csak ne ajánlgassa hogy érezd otthon magad stb...Mert a párod dolga ezt mondani! Az anyós ajánlgat, jó pofizik közbe elvárja hogy majd dirigálhasson! De írtad hogy tataroztak is szóval tett bele pénzt szóval lehet úgy van vele beleszólhat...Így külön élete nem lesz az embernek soha! Ez olyan hogy tavaly vettem egy kis lakást és 2 millióval besegítettek de bebaszna ha annak fejébe dirigálnának.. Akkor mi értelme a külön életnek...
2023. szept. 23. 17:35
 30/41 anonim ***** válasza:
72%

A ház ügye kizárólag a pasid meg a családjának a dolga.

Neked sem közöd sem beleszólásod nincsen mások ingatlantulajdonába, ahol te csak egy ruppótlan gyüttment vagy.

2023. szept. 23. 18:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!