Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A barátomnak 32 éves koráig...

A barátomnak 32 éves koráig nem volt barátnője soha. Elvolt az anyjáéknál,ő unszolta,hogy legyen végre valakije. Most meg az "anyósjelölt" állandóan azt szajkózza,hogy sehova ne menjünk külön,hanem mindenhova ahova hívnak együtt jelenjünk meg.Miért?

Figyelt kérdés
Valamelyik nap mindkettővel összekaptam,hogy én nem akartam menni valahova, de a barátom is erőltette, sőt meg is sértődött, az anyja meg a kocsiban esett nekem,hogy miért nem tudok a fiával elmenni,mert az egész napi meló után jó egy kicsit kimozdulni, blabla bla..szóval a szokásos ráhatok,hátha sikerül szöveg. Végig tiszta fagyos lett a levegő a kocsiban, és igen csak kellemetlenül éreztem magam. Miért akarja,hogy állandóan kísérgessük egymást, ha egyszer nincs valamelyik félnek kedve menni? A fiáról tudni kell,hogy gyerekkorától izgága,mindenhova menne, én magam pedig itthon ülősebb típus vagyok. Néha jó menni,de inkább itthon szeretek lenni és a saját hobbijaimmal foglalkozni.
jan. 19. 10:11
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
67%

"Elképzelem az első aktust a szűz 32 évessel.:)"

Ki tudja, lehet többet tud mint te.

Az hogy nem volt barátnője, nem jelenti, hogy szűz.

Volt technikusiban egy osztálytársam, huszonéves korában volt először barátnője, a csaj akaszkodott rá, előtte ő teljesen meg volt azzal elégedve a fizetős szolgáltatással, és szerinte tapasztaltabb volt bármelyikünknél.

jan. 19. 12:23
 12/33 anonim ***** válasza:
34%

Alapvetően semmi gond, ha a szülő mond 1-2 tanácsot, ha nem abuzív vagy rosszindulatú.

Látom itt a gyakorin, ahogy megszólal egy anya, hú, már mindegy mit mond, azt nem kell meghallgatni.

Az idősebb genereációnak sok tapasztalata van es sok esetben bölcsessége, amit nem tud átadni!

Mi történik helyette? A felnőtt utód a maga kárán tanul, sok esetben még 55 évesen is beveri a fejét, mert ő jobban tudja.

Fontos a sajàt tapasztalás, az éréshez, de meghallgatni néha a szülőket nem vétek.

Tehát ne abból induljatok ki, hogy 3 an párban stb.

Mondott egy ötletet, ennyi.

Nem tudni miert lett a fia későn érő típus, van ilyen, lehet mamlasznak látja és segíteni próbálja.

A szülő normál esetben nem ellenség nem kell túlozni.

jan. 19. 12:25
 13/33 anonim ***** válasza:
42%
Fú, csak a mama pici fia ne szaporodjon majd anyuci nyomására, mert annak nem lesz jó vége…
jan. 19. 12:30
 14/33 anonim ***** válasza:
37%
Nem feltétlen defektes a későn érő és nem feltétlen felelőtlen, az anyja meg nem feltétlen rosszindulatú pszichopata !
jan. 19. 12:35
 15/33 anonim válasza:
48%

Mi az, hogy "defektes"?! Felejtsétek már el ezt a szót végre, mert sértő! Maximum átlagtól eltérő, nem pedig "defektes"!

Tudomásul kéne azt venni, hogy nem egyformák az emberek, és nem pedig sértő jelzőkkel illetni mindazokat, akik nem átlagos módon élnek!

jan. 19. 12:52
 16/33 anonim válasza:
72%

"Elképzelem az első aktust a szűz 32 évessel.:)"

Miből gondolod, hogy szűz? Lehet hogy a rosszlányokon az összes büdös r.bancot végigk.rta 3x. Azért mert valakinek nincs barátnője azért k.rvázni még eljárhat.

jan. 19. 13:13
 17/33 anonim ***** válasza:
25%
a rosszlányokon biztosan nem találsz büdös r.ibancot, igényes lányoökat annál többet.
jan. 19. 13:16
 18/33 anonim válasza:
75%

"igényes lányokat" 🤣🤣

Milyen igényes az a nő aki le.szop egymás után 5-6 vadidegen f.szt naponta.🤣

jan. 19. 13:20
 19/33 anonim ***** válasza:
91%

Ha csak annyi lenne, hogy te otthonülős vagy, ő meg elmenős, ez még működhetne is. Nálunk én vagyok, aki mindig megy (gyerekkel is), a férjem meg ritkán mozdul ki. 12 éve vagyunk házasok, és szuper az összhang. Én nem nyúzom, egyszer megkérdezem, ha akar jön, ha nem, nem. Ő se mondja, hogy ne menjek, mert neki nincs kedve.

De a te esetedben az erőltetés nem jó ómen. Később se lesz másképp és egy idő után már csak vitákat fog szülni. Az meg hogy az anyós irányít, egyenesen katasztrófa egy kapcsolatban. Esetleg annyit csinálnék, hogy KETTESBEN leülnék a csávóval és átbeszélném vele, hogy különbözőek az igények és meg kell próbálni alkalmazkodni is és hagyni a másikat élni is. Nektek ebben lenne mit átbeszélni. Illetve az anya-beleszólásokat is. Ha nem hajlik a kompromisszumra, akkor kuka a kapcsolat. Benne lehet maradni, de így boldog nem leszel.

jan. 19. 13:23
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Részben igaza van azoknak, akik szerint "nem illetek össze". Alapvetően azonban magadban kellene "rendet rakni" és tisztáznod kellene, hogy miért és milyen célra, milyen időtávra választottad a "párodat", akinek személyiségvonásai alapvetően különböznek a tiédtől. Azzal tisztában kellett lenned, hogy eltérő személyiségjegyek többnyire feloldhatatlan konfliktusokhoz vezetnek. Szóval itt nem az "anyósjelölt" magatartása jelenti a valódi problémát, hanem a te hozzáállásod, reményed, célod az adott párkapcsolatot illetően.
jan. 19. 13:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!