Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem akarok anyósomékkal...

Nem akarok anyósomékkal nyaralni, a feleségem jogosan sértődik meg?

Figyelt kérdés
Anyósom elhívott minket engem, feleségem és a két gyerekünket nyaralni Horvátországba, ők fizetnék. De én nem akarok menni. Nem vagyunk rosszban, de nekem ők hangosak, zajosak, egy idő után idegesítenek is. A feleségem teljesen megsértődött, hogy mindenkit megfosztok a nyaralás élményétől mert nem bírom ki velük pár napig.
2023. márc. 15. 18:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/209 anonim ***** válasza:
38%
Jogod van úgy dönteni, ahogy neked tetszik. Ha nem akarsz, ne menj. Ettől még szép gesztus ez a meghívás, de nem kötelező elfogadni. Persze meg lehet beszélni, hogy ennek ki mennyire örülne, pl. a gyerekek. De teljesen normális és érthető, ha egy férfi a feleségével és a gyerekeivel akarja az idejét tölteni, nem pedig a felesége szüleivel. Lehet attól még jó a kapcsolat az anyósékkal, de meg kéne érteni, hogy esküvőkor az igent a feleségére mondja a férfi, nem a családjára, és ezt a feleségnek is tudatosítania kellene.
2023. márc. 15. 19:06
 12/209 A kérdező kommentje:

Idén sajnos úgy alakult, hogy nem tudnánk elmenni nyaralni.

Mivel az apósom anyukája is velük tart ezért nem férnek be az autóba velük.

2023. márc. 15. 19:10
 13/209 anonim ***** válasza:
12%

Hol lenne a nyaralás?

Csak azért kérdezem, mert ha belföldön van, akkor mondjuk annyiban hozzájárulhatnál, hogy elviszed őket az állomásra ès segítesz felrakni a cuccokat a vonatra. A cèl ponton meg após, miután a többieket kitette a szálláson, kimennek eléjük.

Megbeszélés ès nyitottság kérdése az egész.

2023. márc. 15. 19:11
 14/209 A kérdező kommentje:
Horvátország, bele írtam a kérdésbe.
2023. márc. 15. 19:12
 15/209 anonim ***** válasza:
19%
14:Jó azt valóban nem láttam. És oda nem mennek vonatok?
2023. márc. 15. 19:14
 16/209 anonim ***** válasza:
93%

Mi is megyünk párévente együtt nyaralni a családdal (anyukám, tesómék és a gyerekeik), de annak ellenére, hogy szeretjük egymást, 0-24 egymás idegeire mennénk.

Épp ezért vannak külön programok is, nem lógunk egyfolytában egymáson.

Az nem opció, hogy kettesben elvagytok a feleségeddel amíg anyósék unokáznak, aztán velük is vagytok egy kicsit, aztán anyósék pihennek és ti vagytok a gyerekekkel?

Nekem fura, hogy semmi konkrét problémàd nincs velük, csak simán nem bírod őket és ennyi...

2023. márc. 15. 19:20
 17/209 anonim ***** válasza:
96%

a) megbeszélitek, hogy szerveztek csak a szűk családoddal is programot, anyósodék nélkül is.

b) ha az előbbi nem opció, neked nem kell menni...

2023. márc. 15. 19:22
 18/209 anonim ***** válasza:
80%
Felnőtt ember vagy. Vagy tököt növesztesz, odaállsz a feleséged meg a gyerekek elé, hogy bocs, de én nem tudom őket elviselni, maradunk itthon, vagy lenyeled a békát és értelmes felnőtt módjára viselkedsz. Ha a kollégáid lennének ilyenek, nem mennél be dolgozni?
2023. márc. 15. 19:23
 19/209 anonim ***** válasza:
72%

Anyós, após, öreg néni és a gyerekek mennek Horvátországba. Te és az asszony meg mentek belföldre. Ez nem jó ötlet?

Mondjuk én a helyedben elmennék nyaralni velük. Nem hiszem hogy a két gyerekednél hangosabbak lennének az öregek. Külön szobában lesztek. Ne nyafogj!

2023. márc. 15. 19:27
 20/209 anonim ***** válasza:
67%

Anyós/após is tud vezetni?

Mert akkor kölcsön lehetne adni a kocsit, anyós viszi az unokákat és a feleségedet, após meg az anyukáját.

2023. márc. 15. 19:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!