Anyós hogy lehet ilyen az unokájával?
Sziasztok! Rendkívül (számomra) furcsa helyzet alakult ki nálunk.
Adott egy 8 éves kislány, akinek az iskolában fotózása volt, és a fotós mit ad Isten, karácsonyi díszlettel érkezett az iskolába, így elkészítve a képeket a gyerekekről, ünnepi környezetben.
Illetve adott az anyósom, aki Jehova tanúja, tudniillik róluk, hogy semmilyen ünnepet nem tartanak, sőt ellenzik.
Na már most, gondoltam adok anyósnak is képet a lányomról, amin egy kis ajándékdobozt tart a kezében és a háttérben van egy műhavas fadarab.
Gondoltam, ez annyira azért csak nem fogja anyóst megrázni, mivel se merrikriszmösz se kriszmascsrí nincs a képen, de a lelkem közölte, hogy NEKI EZ A KÉP NEM KELL AZ UNOKÁRÓL, vigyem el (természetesen saját költségen) stúdióba és SEMLEGES képet legyek szíves neki vinni a gyerekről.
Én voltam olyan görény, és közöltem vele, hogy Anyuka, ez a kép van, ha kell kell, ha nem nem, de nem fogok most újbóli 30-40 ezret elkölteni fotósra, mikor így is gyönyörű képeket csináltak a gyerekről, csak neki éppen nem felel meg, mert karácsonyos.
Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját.
Nagyon szemét voltam? Ti mit tennének?
Nem voltál szemét. Olyan vallást követ amilyet akar, de nem erőltetheti rá másra a saját hitét.
A másik meg az hogy ti sem cirkuszoltok vele mert jehova, akkor ő mi jogon balhézik?
Ezt a helyzetet te kérted ki magadnak! Nyilván látni lehetett előre, hogy nem fog neki tetszeni a kép. Senki más, csak te vagy a hibás ebben a helyzetben. Egy "szülő" hogy lehet ilyen a gyerekével?
"Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját."
Hát, még jó, hogy...
egy kis ajándékdobozt tart a kezében és a háttérben van egy műhavas fadarab
Komoly fotós lehetett az illető, ha ez a karácsonyi háttér 😂
Hát még jó hogy?
Akkor maradjon magának ott egyedül a kedves mama. A Jehovával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!