Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós hogy lehet ilyen az...

Anyós hogy lehet ilyen az unokájával?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rendkívül (számomra) furcsa helyzet alakult ki nálunk.

Adott egy 8 éves kislány, akinek az iskolában fotózása volt, és a fotós mit ad Isten, karácsonyi díszlettel érkezett az iskolába, így elkészítve a képeket a gyerekekről, ünnepi környezetben.

Illetve adott az anyósom, aki Jehova tanúja, tudniillik róluk, hogy semmilyen ünnepet nem tartanak, sőt ellenzik.

Na már most, gondoltam adok anyósnak is képet a lányomról, amin egy kis ajándékdobozt tart a kezében és a háttérben van egy műhavas fadarab.

Gondoltam, ez annyira azért csak nem fogja anyóst megrázni, mivel se merrikriszmösz se kriszmascsrí nincs a képen, de a lelkem közölte, hogy NEKI EZ A KÉP NEM KELL AZ UNOKÁRÓL, vigyem el (természetesen saját költségen) stúdióba és SEMLEGES képet legyek szíves neki vinni a gyerekről.

Én voltam olyan görény, és közöltem vele, hogy Anyuka, ez a kép van, ha kell kell, ha nem nem, de nem fogok most újbóli 30-40 ezret elkölteni fotósra, mikor így is gyönyörű képeket csináltak a gyerekről, csak neki éppen nem felel meg, mert karácsonyos.

Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját.

Nagyon szemét voltam? Ti mit tennének?

nov. 21. 13:31
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
91%

Nem voltál szemét. Olyan vallást követ amilyet akar, de nem erőltetheti rá másra a saját hitét.

A másik meg az hogy ti sem cirkuszoltok vele mert jehova, akkor ő mi jogon balhézik?

nov. 21. 13:40
 2/49 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen Jehova tanúi elvű embereket nem tudod megtanítani elfogadásra. Nem kell csináltatnod a gyerekről másik képet, és nem kell miatta tagadnod a karácsonyi készülődést sem. Ő a kilógó hitű, vonuljon el, ha nem tetszik valami.
nov. 21. 13:43
 3/49 A kérdező kommentje:
Vagy akkor fizesse ki a gyereknek a "semleges" fotózását, én elviszem. De persze esze ágában sincs ilyen. Gyerek meg ott pityergett, hogy nem kéri a mama a fotót róla.
nov. 21. 13:49
 4/49 anonim ***** válasza:
12%

Ezt a helyzetet te kérted ki magadnak! Nyilván látni lehetett előre, hogy nem fog neki tetszeni a kép. Senki más, csak te vagy a hibás ebben a helyzetben. Egy "szülő" hogy lehet ilyen a gyerekével?

"Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját."

Hát, még jó, hogy...

nov. 21. 13:58
 5/49 anonim ***** válasza:
90%
Mondd meg anyósnak, hogy most nem fér bele egy új fotó, de májusban majd kaphat egyet az osztályképből, az tuti semleges lesz.
nov. 21. 14:00
 6/49 anonim ***** válasza:
7%

egy kis ajándékdobozt tart a kezében és a háttérben van egy műhavas fadarab

Komoly fotós lehetett az illető, ha ez a karácsonyi háttér 😂

7/49 anonim ***** válasza:
89%

Hát még jó hogy?

Akkor maradjon magának ott egyedül a kedves mama. A Jehovával.

8/49 anonim ***** válasza:
93%
Vinne neki új képet a f@szom, már bocsánat. Ezekután ha fizetne a fotózásért se, mert azzal csak a saját hülyesége lenne validálva. Bár úgyse fizetne, de szerintem nagyon rossz uzenete van emiatt új képet csinaltatni, és biztos nem adnám alá a lovat hulyesegben, és nem éreztezném a gyermekemmel, hogy a nagyinak csak akkor felel meg ha az ő szabályai szerint cselekszik és a kedvére kell tenni. Akkor nincs kép és jónapot, nem foglalkoznék vele.
nov. 21. 14:02
 9/49 anonim ***** válasza:
84%
egyébként a Jehovák nem ajándékoznak soha, Karácsonykor sem, és ezért van baja a fényképpel. Nincs igaza anyósodnak, csak úgy mondom.
nov. 21. 14:09
 10/49 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Készültek a lányról ugyanezen a fotózáson "karácsonyiasabb" képek is, de ez volt az, amelyik a legkevésbé hajazott az ünnepre. Még erre is figyeltem, hogy ne azt adjam neki oda, amin méhem gyümölcse egy Xmas24 feliratú dísz mellett vigyorog.
nov. 21. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!