Eléggé rosszul esik, hogy anyósom a gyerekemnek, soha semmit nem adott, nem ad. Két éves lesz a gyermekem, egy Túró Rudit, egy popsitorlőt sem kapott az apai mamájától, semmit. Hiába van karácsony, mikulás, születésnap, névnap, gyermeknap, keresztelő, neki nem számít. Más mamák is sokan nyugdíjból élnek, de meg tudnak venni pl.: a Pepcoban 3 bodyt 1200 forintért, vagy egy egyszerű zenélős játékot. Van kettő szobakutyája, egy szobacicája, rájuk nem sajál költeni. Minőségi eledel, kozmetika belefér neki. Legjobban a férjemnek fáj.
De pl. ha mentek hozzá karácsonyra, ti visztek neki ajándékot, ő meg nem ad senkinek semmit? Vagy egy szülinapon.
2022. márc. 8. 15:12
2/67 anonim válasza:
Egymás között hogy megy az ajándékozás (köztetek és anyós között)?
2022. márc. 8. 15:15
3/67 A kérdező kommentje:
Igen, mert a szüleim, vagyis a másik mamáék is kapnak ajándékot, de ők rengeteg mindent adnak az unokájuknak. Nem akarom a férjemet megbánani, hogy az ő anyjának nem visszük semmit.
2022. márc. 8. 15:15
4/67 anonim válasza:
És neki nem kellemetlen, hogy ő nem ad semmit? Amúgy milyen a viszonyotok?
2022. márc. 8. 15:16
5/67 anonim válasza:
Hat en egy szem kockacukrot sem vinnek!
2022. márc. 8. 15:17
6/67 anonim válasza:
Marmint a nagyinak
2022. márc. 8. 15:17
7/67 anonim válasza:
Ez nem irigység, nem érdekli az unokája. A férjednek ezt tudnia kell, hogy ő ilyen, nem értem miért fájna neki, szerintem csak téged foglalkoztat.
Nem kell kezelni, nem mentek hozzá, probléma letudva!
2022. márc. 8. 15:19
8/67 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk odáig egymásért, de én csak a menye vagyok. A férjemen kívül van egy másik fia, ő volt mindig a kedvenc, most is. Neki nincs gyereke, elvált ember. Az én gyermekem az első, jelenleg egyetlen unokája. Engem már nagyon idegesít, hogy az állatainak mindent megvesz, az unokájának meg a nagy semmit.
2022. márc. 8. 15:24
9/67 anonim válasza:
Nálunk is ez volt. Amikor finoman céloztunk rá, hogy a gyerek már nagyobbacska, vàrná hogy kapjon valamit, akkor hozott neki karácsonyra következő évi falinaptárat :D
Az óvodás gyereknek. Nagyon örült neki mondhatom.
2022. márc. 8. 15:25
10/67 anonim válasza:
Nem vette a fejébe, hogy nem is a férjedé a gyerek? Én semmi más okát nem tudom ennek elképzelni, mert úgy viselkedik kb. mintha egy totál idegen kisgyerek lenne. De olyan alkat, hogy nem mondja, vannak ilyen emberek akik képesek minden véleményüket magukban tartani. Férje él még? Ő milyen az unokával? Ezt a fukarság nem magyarázza, ha fogához verné a garast akkor is kapna tőle az unoka ezt-azt, legfeljebb a legócskább filléres vackokat, de kapna valamit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!