Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Irígy nagymama. Hogy lehet...

Irígy nagymama. Hogy lehet ilyen az unokájával?

Figyelt kérdés

Eléggé rosszul esik, hogy anyósom a gyerekemnek, soha semmit nem adott, nem ad. Két éves lesz a gyermekem, egy Túró Rudit, egy popsitorlőt sem kapott az apai mamájától, semmit. Hiába van karácsony, mikulás, születésnap, névnap, gyermeknap, keresztelő, neki nem számít. Más mamák is sokan nyugdíjból élnek, de meg tudnak venni pl.: a Pepcoban 3 bodyt 1200 forintért, vagy egy egyszerű zenélős játékot. Van kettő szobakutyája, egy szobacicája, rájuk nem sajál költeni. Minőségi eledel, kozmetika belefér neki. Legjobban a férjemnek fáj.

Hogy lehet kezelni ez ilyen problémát?

2022. márc. 8. 15:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
65%

Oké, nem kell szeretni a menyt, sőt meg az édes gyereket sem, nemhogy az unokát... (irónia)

De azért lehet emberségesen bánni egy kisgyerekkel, aki a leszármazottam.

2022. márc. 13. 15:43
 62/67 anonim ***** válasza:
74%

Ritka de nem mindenkit erdekel az unoka.

Anyam meg nem is talalkozott az unokajaval mert kulfoldon elenk es eddig nem tudtunk hazautazni de igy is kuldott penzt hogy vegyunk a babanak dolgokat. A masik unoka kozel van, neki rendszeresen vesz ajandekokat.

En is kaptam a mamatol nehany dolgot mikor kicsi voltam, igaz aprosagokat mert nagyon szegenyesen el.

Szerintem ne foglalkozz vele, mikor nagy lesz a gyerek akkor tudni fogja hogy melyik nagyszulo torodott vele es melyik nem.

Azt nem lehet kikovetelni hogy vasaroljon neki.

Anyam nagymamaja is olyan volt hogy soha semmit nem kapott tole, meg ebedre sem hivta at soha es anyam felnott fejjel is tudta hogy ra soha nem lehetett szamitani.

Felesegem szulei is eleg smucigok de azert neha vesznek az unokanak par aprosagot. Naluk is ugy van hogy a kutyak el vannak kenyeztetve. Karacsonyra kapnak jatekot, kutyaiskolaba hordjak oket, ruhat vesznek nekik. Allitom hogy a kutyaikra tobbet koltenek mint az unokajukra.

2022. márc. 14. 00:41
 63/67 anonim válasza:
62%
Az apám részéről való nagymama, minden évben zoknit meg alsógatyát vett nekem karácsonyra amióta az eszem tudom, ráadásul azt a nejlonos szart! Pedig a bőre alatt is pénz van! Így ment el minden ünnep 16 éves koromig, utánna semmit nem kaptam mert siránkozik hogy nincs pénze, közbe meg tele van lóvéval, és hogy ezt honnan tudom? Mert látom!! 30 évesen házasodtunk össze és azért nem jött el hogy nehogy pénzt kelljen adnia! Pedig nem azért hívtuk meg!!! Az ilyen típusú idősek biztos a pénzüket viszik magukkal a sírba!!!
2023. jún. 29. 22:12
 64/67 anonim ***** válasza:
62%
Már több mint 1 éves kérdés. Lett változás?
2023. jún. 29. 23:02
 65/67 anonim ***** válasza:
69%

A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

Nem fog válaszolni.

2023. jún. 30. 01:26
 66/67 anonim ***** válasza:
67%
Végszókènt az ilyen nagyszülőre majd az ajtót se kell rányitni se az unokának se a gyerekeinek na ennyi! Xar megoregedni egyedul de az ilyen meg is érdemli.Pont!
2023. aug. 8. 18:40
 67/67 anonim ***** válasza:
38%
Mi újság azóta, kérdező?
2023. aug. 9. 15:35
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!