Eléggé rosszul esik, hogy anyósom a gyerekemnek, soha semmit nem adott, nem ad. Két éves lesz a gyermekem, egy Túró Rudit, egy popsitorlőt sem kapott az apai mamájától, semmit. Hiába van karácsony, mikulás, születésnap, névnap, gyermeknap, keresztelő, neki nem számít. Más mamák is sokan nyugdíjból élnek, de meg tudnak venni pl.: a Pepcoban 3 bodyt 1200 forintért, vagy egy egyszerű zenélős játékot. Van kettő szobakutyája, egy szobacicája, rájuk nem sajál költeni. Minőségi eledel, kozmetika belefér neki. Legjobban a férjemnek fáj.
"Anyósom háztartásbeli volt mindig, hozzászokott a nyugalomhoz."
itt a válasz! Úgy érzi már megtette akit kellett, vége a családosdinak. Persze, nem szép dolog, de az ő döntése.
Ez már változni nem fog!
2022. márc. 9. 12:57
52/67 Metionin válasza:
Ez nem irigység, egyszerűen nem izgatja a gyerek. Ti vállaltátok, nektek kell cuccokat venni neki. Az állatait ő vállalta, persze hogy azokra költ. Egyszerűen ne vegyetek ti se neki ajándékot és le van tudva.
2022. márc. 9. 13:12
53/67 anonim válasza:
Engem pl a párom anyja egy pohár vízzel se kínált meg soha. Egy ideig ajándékozgattam, utána nem.
Szerintem te se adj neki semmit. A gyerek meg majd úgyis megutálja magától is a drága nagyit és őt se kell majd vinni.
2022. márc. 9. 13:13
54/67 anonim válasza:
következő alkalommal vennék valamit a gyereknek, odavinném szép ajándéktasakba, hogy tessék mama ezt odaadni a gergőkének, mert húsvét van és ő meg gyerek, várja, mit hozott a nyuszi a mamánál.
ha ezekután sem vesz semmit legközelebb, én ott szakítanék meg minden kapcsolatot vele. Mondjuk nekem a férjem se nézné ezt jó szemmel
2022. márc. 9. 21:25
55/67 anonim válasza:
Biztos nem leszek népszerű de nem értem hogy lehet számon kérni bármit a nagymamám.A gyereket nem ő vállalta,beleszólása nem volt,szóval innentől miért lenne muszáj bármit vennie vagy törődnie vele. A férjedet felnevelte,ha vannak testvérei őket is, attól hogy nyugdíjas nem hiszem hogy kötelező lenne foglalkoznia a gyerekkel. Szép dolog? Nem, de attól függetlenül az ő élete,az ő lelkének nem gyógyít az unoka, neki egyedül a saját gyerekét/gyerekeit kutya kötelessége szeretni ,a tiéteket nem hiszem őt ti vállaltátok,magatoknak.
2022. márc. 10. 19:09
56/67 anonim válasza:
De ember..az unokájáról van szó, nem egy idegen gyerekről. Legalább hülyeséget ne beszéljél. Az természetes hogy nem vesz állandóan kacatokat neki, na de hogy névnap, születésnap egy szelet csokit se az neharahudj de pofátlanság.
2022. márc. 10. 19:21
57/67 anonim válasza:
56, akinek ez a véleménye mint az előtted írónak, annak tuti nincs gyereke. Csak nem tudom az ilyen minek olvassa az ilyen témákat….
2022. márc. 10. 20:04
58/67 anonim válasza:
Ráadásul itt semmi nincs számonkérve... Leírja a kérdező, hogy mit érez, hogy rosszul esik neki.
2022. márc. 10. 20:42
59/67 anonim válasza:
Szerintem meg kéne beszélned a férjeddel, hogy az ő anyja nem kap több ajándékot ha ennyire semmibe veszi az unokáját. Tőletek se várhatja ezt el senki!!
2022. márc. 11. 12:44
60/67 anonim válasza:
19-es áruld már el te is
Mi a fenének mentek át. Én tuti nem mennék. Főleg nem vinnem a fiam ilyen emberhez. Szegény gyerek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!