Másnál is előfordul, hogy mindegy melyik oldalon lévő nagymama/nagypapa az egyik gyermeketol szarmazo unokajaval tobbet foglalkozik, mint a masikkal? Hogyan kezelitek? Nem esik rosszul?
Ez mindig attól függ, hogy mi az oka. Lehet, hogy az unoka szülei elfoglaltabbak, többet kell vigyázni a kicsire.
Vagy a kicsi a többiekhez képest jobban kötődik.
Ez a szülők életformájától, a nagyszülőkkel való kapcsolattartáson is múlik.
Hogyne! Anyam at is jatszotta az egesz orokseget ennek az unokajanak.
Hat, o tudja...!
Aztan gondolom magaba szallva, nem nagyon csodalkozott, hogy se a Hospice-ba nem mentem be se hozza, se a temetesen nem jelentem am meg... ;-)
Amugy a morfiumra raivott es azt vizionalta, hogy a hugommal veszekszunk az oroksegen. Megerdemelte! ;-) Hiaba, ivott ez amugy is eleg sokat, vert, stb. A karma mukodik. ;-)
Engem az anyai nagymamam kifejezetten utalt
Az apai viszont majom szeretettel csungott rajtam.
Az anyai nagymamam szerette a legnagyobb es a legkisebb gyereketol szuletett unokajat, az apai agon pedig a legkisebb fianak voltam a gyereke
Ezért kezdtem a válaszomat úgy: ELKÉPZELHETŐ
Mivel nem írtál semmi konkrétumot a gyerekeddel való kapcsolatukról, azon kívül, hogy kevésbé érdekli őket, mint a többi unoka.
Feltételes módban írtam, mivel nem ismerlek, csak ötleteltem mi lehet még a gond, hátha elgondolkodsz rajta, hogy van-e valóságalapja. Veled ellentétben nem támadásnak szántam, hiszen nem is ismerlek. Jó magyar mentalitás...
De most, hogy megosztottad, még 1éves sincs a gyereked, felmerült a másik kérdésem, a többi unoka hány éves? Ha idősebbek velük talán jobban boldogulnak, tudnak együtt játszani, beszélgetni stb... Egy babával még sok mindent nem lehet kezdeni, apukáknál is előfordul, hogy ténylegesen csak akkor kezdenek foglalkozni a gyerekkel, amikor már van mit csinálni vele. Lehet babázni, kisautót tologatni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!