Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós hogy lehet ilyen az...

Anyós hogy lehet ilyen az unokájával?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rendkívül (számomra) furcsa helyzet alakult ki nálunk.

Adott egy 8 éves kislány, akinek az iskolában fotózása volt, és a fotós mit ad Isten, karácsonyi díszlettel érkezett az iskolába, így elkészítve a képeket a gyerekekről, ünnepi környezetben.

Illetve adott az anyósom, aki Jehova tanúja, tudniillik róluk, hogy semmilyen ünnepet nem tartanak, sőt ellenzik.

Na már most, gondoltam adok anyósnak is képet a lányomról, amin egy kis ajándékdobozt tart a kezében és a háttérben van egy műhavas fadarab.

Gondoltam, ez annyira azért csak nem fogja anyóst megrázni, mivel se merrikriszmösz se kriszmascsrí nincs a képen, de a lelkem közölte, hogy NEKI EZ A KÉP NEM KELL AZ UNOKÁRÓL, vigyem el (természetesen saját költségen) stúdióba és SEMLEGES képet legyek szíves neki vinni a gyerekről.

Én voltam olyan görény, és közöltem vele, hogy Anyuka, ez a kép van, ha kell kell, ha nem nem, de nem fogok most újbóli 30-40 ezret elkölteni fotósra, mikor így is gyönyörű képeket csináltak a gyerekről, csak neki éppen nem felel meg, mert karácsonyos.

Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját.

Nagyon szemét voltam? Ti mit tennének?

nov. 21. 13:31
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
35%
Igazából nem értem, hogy ha tudod, hogy anyósod kifejezetten ellenzi a karacsonyt, miért karácsonyi jellegü képet adsz neki.
nov. 21. 14:18
 12/50 anonim ***** válasza:
18%

Nyilván anyós kapja be :(

De te is megéred a pénzed. Ismered, pontosan tudod, hogy milyen, mégis kiteszed annak a gyereket, hogy most azt gondolja, a mama nem szereti. Mi értelme ennek a kicsinyes játszmázásnak?

nov. 21. 14:19
 13/50 anonim ***** válasza:
16%

Kérdező!

Te miért nem tartottad tiszteletben anyósod hitét, miért vagy megsértődve, amikor pontosan tudtad, hogy ő nem tartja ezt, azt remélted, hogy az unoka miatt meggondolja magát ?

Mondjuk azt sem értem, hogy miért nem készítesz saját telóddal egy jó képet a gyerekedről, azért ez nem egy atomfizika és nem kerülne 40 rugóba....:)

Én nem vagyok jehovista, de nem kértem a képmutató, erőltetett és rusnya hátterű kötelező fotózkodásból, mert egyrészt szerintem túl van árazva, másrészt sokkal jobb képeket lehet csinálni a gyerekről a természetes közegében, ahol önfeledten és főleg ŐSZINTÉN mosolyog...

nov. 21. 14:22
 14/50 anonim ***** válasza:
15%

"Anyós hogy lehet ilyen az unokájával?"

Amiért te ilyen vagy az anyósoddal.

Nem értem, hogy miért lepődtél meg.

nov. 21. 14:23
 15/50 anonim ***** válasza:
20%

Én csak a gyereket sajnálom...

Miért kellett őt ilyen helyzetbe hozni?!

nov. 21. 14:24
 16/50 anonim ***** válasza:
98%
Azért ez nem feltétlenül csak abból fakad, hogy jehovás. Nálunk az egyik takarító volt az, de amikor az unokái karácsonyfát akartak látni, direkt elvitte őket olyan helyre, ahol szép fa volt. Pedig igen régóta és alaposan benne volt ebben a vallásban.
nov. 21. 14:26
 17/50 anonim ***** válasza:
67%
Milyen jó, hogy 90 százalék a kérdezőnek esik neki itt is.
nov. 21. 14:31
 18/50 anonim ***** válasza:
19%

Hát a kérdező megerősítést várt arra nézve, hogy az anyósa egy szmét és ő meg a nagyon okos. Csak hát ezt nem mindenki látja így.

Ha alkoholt viszek egy antialkoholistának, ő akkor sem fogja azt meginni, ha az arany papírban van szépen becsomagolva és a kedvenc kis unokája adja át neki, ez van!

nov. 21. 14:38
 19/50 anonim ***** válasza:
84%
Anyós vegye elő a telefonját és csináljon semleges fotót az unokájáról. Mondjuk én eleve nem is adtam volna ilyen fotót másoknak. Sokkal jobbak a természetes környezetben készült pillanatfotók, mint az ilyen beállított, erőltetett mű szirsz@rok.
nov. 21. 14:38
 20/50 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem, minek vitted neki, mikor nagyon jól ismered. Egyébként nem mindegyik tanú ilyen szigorú. A házunkban is van egy család, minden ünnepet megtartanak, és ajándékoznak is.
nov. 21. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!