Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós hogy lehet ilyen az...

Anyós hogy lehet ilyen az unokájával?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rendkívül (számomra) furcsa helyzet alakult ki nálunk.

Adott egy 8 éves kislány, akinek az iskolában fotózása volt, és a fotós mit ad Isten, karácsonyi díszlettel érkezett az iskolába, így elkészítve a képeket a gyerekekről, ünnepi környezetben.

Illetve adott az anyósom, aki Jehova tanúja, tudniillik róluk, hogy semmilyen ünnepet nem tartanak, sőt ellenzik.

Na már most, gondoltam adok anyósnak is képet a lányomról, amin egy kis ajándékdobozt tart a kezében és a háttérben van egy műhavas fadarab.

Gondoltam, ez annyira azért csak nem fogja anyóst megrázni, mivel se merrikriszmösz se kriszmascsrí nincs a képen, de a lelkem közölte, hogy NEKI EZ A KÉP NEM KELL AZ UNOKÁRÓL, vigyem el (természetesen saját költségen) stúdióba és SEMLEGES képet legyek szíves neki vinni a gyerekről.

Én voltam olyan görény, és közöltem vele, hogy Anyuka, ez a kép van, ha kell kell, ha nem nem, de nem fogok most újbóli 30-40 ezret elkölteni fotósra, mikor így is gyönyörű képeket csináltak a gyerekről, csak neki éppen nem felel meg, mert karácsonyos.

Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját.

Nagyon szemét voltam? Ti mit tennének?

nov. 21. 13:31
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
58%

"Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját."

Ez mondjuk alap egy vallásos embernél, náluk Isten az első, minden és mindenki más csak utana jön.

Jól csináltad amugy

nov. 21. 14:50
 22/49 anonim ***** válasza:
95%
Ezzel semmit nem kell tenni. Neki úgysem kell ajándékoznod :)
nov. 21. 15:02
 23/49 anonim ***** válasza:
70%

anyosnak nincs igaza te meg tudtad hogy nem szereti az ilyet miért adtál neki ilyen képet.

de csináltatni nem csináltatnėk ujat .

nov. 21. 15:17
 24/49 A kérdező kommentje:

Mivel ez egy iskolai fotózás volt, nem én akartam, hogy fotózzák a gyereket karácsonyi közegben, de ha már van ilyen lehetőség, merészeltünk a férjemmel rendelni egy csomagot mi is.

Amiből kaptak a mamák is, vagyis így csak az egyiknek kellett.

Nem gondoltam volna, hogy rosszat teszek azzal, ha adok a nagyinak is belőle. Egyébként maga a férjem is nagyot nézett, mikor hazahoztam a gyerekről a fotót ami elvileg az anyjának ment volna. Meséltem neki, felemelte a szemöldökét és közölte, hogy "anyám ilyen"

nov. 21. 15:21
 25/49 anonim ***** válasza:
23%
24, igen, ilyen, ezért nem adsz neki ilyen fotót. Ahogyan nem adsz az olvasni nem szerető férjednek könyvet; az úszni nem tudó gyereknek uszodabérletet, stb.
nov. 21. 16:06
 26/49 anonim ***** válasza:
17%
Miért kell 30 ezret fizetni egy fotósért? Ti miért nem tanultok meg fényképezni?
nov. 21. 16:43
 27/49 anonim ***** válasza:
88%

Nekem csak az a baj a jehovákkal és az összes ilyen akit ismerek, hogy nagyon megy náluk a kettős mérce.

Ha te csinálod bűn, ha ő akkor nem számít.

Szerintem annyira nem szereti az unokát. Ha szeretné akkor is kellene a kép róla ha nem tart karácsonyt.

Hisz nem azt kértétek karácsonyozzon hanem kapott egy képet.

Ha átmegy a főtéren ahol karácsonyfa van, mit csinál? Becsukja a szemèt?

Képmutató, agymosott banda. Aki oda belép annak amúgy is van fejben baja.

Szóval ezen nehogy még te érezd magad rosszul vagy a gyereked. Sz.ard le, máskor más lesz a baja.

nov. 21. 17:51
 28/49 anonim válasza:
76%
Én eleve szóba se állnék jehovással...
nov. 21. 17:54
 29/49 anonim ***** válasza:
17%

Tudtad, hogy jehova, most akkor miért vagy felháborodva és miért csodálkozol?

Én mondjuk azt sem értem, hogy voltál képes egy jehova családba beházasodni...

nov. 21. 20:13
 30/49 anonim ***** válasza:
90%
29 a férje nem jehovas gondolom.
nov. 21. 21:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!