Anyós hogy lehet ilyen az unokájával?
Sziasztok! Rendkívül (számomra) furcsa helyzet alakult ki nálunk.
Adott egy 8 éves kislány, akinek az iskolában fotózása volt, és a fotós mit ad Isten, karácsonyi díszlettel érkezett az iskolába, így elkészítve a képeket a gyerekekről, ünnepi környezetben.
Illetve adott az anyósom, aki Jehova tanúja, tudniillik róluk, hogy semmilyen ünnepet nem tartanak, sőt ellenzik.
Na már most, gondoltam adok anyósnak is képet a lányomról, amin egy kis ajándékdobozt tart a kezében és a háttérben van egy műhavas fadarab.
Gondoltam, ez annyira azért csak nem fogja anyóst megrázni, mivel se merrikriszmösz se kriszmascsrí nincs a képen, de a lelkem közölte, hogy NEKI EZ A KÉP NEM KELL AZ UNOKÁRÓL, vigyem el (természetesen saját költségen) stúdióba és SEMLEGES képet legyek szíves neki vinni a gyerekről.
Én voltam olyan görény, és közöltem vele, hogy Anyuka, ez a kép van, ha kell kell, ha nem nem, de nem fogok most újbóli 30-40 ezret elkölteni fotósra, mikor így is gyönyörű képeket csináltak a gyerekről, csak neki éppen nem felel meg, mert karácsonyos.
Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját.
Nagyon szemét voltam? Ti mit tennének?
"Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját."
Ez mondjuk alap egy vallásos embernél, náluk Isten az első, minden és mindenki más csak utana jön.
Jól csináltad amugy
anyosnak nincs igaza te meg tudtad hogy nem szereti az ilyet miért adtál neki ilyen képet.
de csináltatni nem csináltatnėk ujat .
Mivel ez egy iskolai fotózás volt, nem én akartam, hogy fotózzák a gyereket karácsonyi közegben, de ha már van ilyen lehetőség, merészeltünk a férjemmel rendelni egy csomagot mi is.
Amiből kaptak a mamák is, vagyis így csak az egyiknek kellett.
Nem gondoltam volna, hogy rosszat teszek azzal, ha adok a nagyinak is belőle. Egyébként maga a férjem is nagyot nézett, mikor hazahoztam a gyerekről a fotót ami elvileg az anyjának ment volna. Meséltem neki, felemelte a szemöldökét és közölte, hogy "anyám ilyen"
Nekem csak az a baj a jehovákkal és az összes ilyen akit ismerek, hogy nagyon megy náluk a kettős mérce.
Ha te csinálod bűn, ha ő akkor nem számít.
Szerintem annyira nem szereti az unokát. Ha szeretné akkor is kellene a kép róla ha nem tart karácsonyt.
Hisz nem azt kértétek karácsonyozzon hanem kapott egy képet.
Ha átmegy a főtéren ahol karácsonyfa van, mit csinál? Becsukja a szemèt?
Képmutató, agymosott banda. Aki oda belép annak amúgy is van fejben baja.
Szóval ezen nehogy még te érezd magad rosszul vagy a gyereked. Sz.ard le, máskor más lesz a baja.
Tudtad, hogy jehova, most akkor miért vagy felháborodva és miért csodálkozol?
Én mondjuk azt sem értem, hogy voltál képes egy jehova családba beházasodni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!