Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós hogy lehet ilyen az...

Anyós hogy lehet ilyen az unokájával?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Rendkívül (számomra) furcsa helyzet alakult ki nálunk.

Adott egy 8 éves kislány, akinek az iskolában fotózása volt, és a fotós mit ad Isten, karácsonyi díszlettel érkezett az iskolába, így elkészítve a képeket a gyerekekről, ünnepi környezetben.

Illetve adott az anyósom, aki Jehova tanúja, tudniillik róluk, hogy semmilyen ünnepet nem tartanak, sőt ellenzik.

Na már most, gondoltam adok anyósnak is képet a lányomról, amin egy kis ajándékdobozt tart a kezében és a háttérben van egy műhavas fadarab.

Gondoltam, ez annyira azért csak nem fogja anyóst megrázni, mivel se merrikriszmösz se kriszmascsrí nincs a képen, de a lelkem közölte, hogy NEKI EZ A KÉP NEM KELL AZ UNOKÁRÓL, vigyem el (természetesen saját költségen) stúdióba és SEMLEGES képet legyek szíves neki vinni a gyerekről.

Én voltam olyan görény, és közöltem vele, hogy Anyuka, ez a kép van, ha kell kell, ha nem nem, de nem fogok most újbóli 30-40 ezret elkölteni fotósra, mikor így is gyönyörű képeket csináltak a gyerekről, csak neki éppen nem felel meg, mert karácsonyos.

Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját.

Nagyon szemét voltam? Ti mit tennének?

nov. 21. 13:31
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Férjem nem az!
nov. 21. 21:27
 32/49 A kérdező kommentje:
Így van, én nem rossz indulattal adtam azt a képet, teljesen úgy voltam vele én is, hogy biztos kér az unokáról fotót, hiszen mégsem egy hatalmas karácsonyfa mellett virít Lara, hanem mondhatni inkább egy télies hangulatú kép, de anyósnak már ez sem fér bele. Egyébként már elengedtem, kár is hogy adtam azt a képet, szerencsére a gyerek már nem emlegeti az esetet. Egyébként mindentől függetlenül, egyáltalán nem szeret menni ehhez a mamához.
nov. 21. 21:31
 33/49 anonim ***** válasza:
23%

"Mivel ez egy iskolai fotózás volt, nem én akartam, hogy fotózzák a gyereket"

Érdekes, de én már sok karis fotózást megéltem, de sehol nem volt kötelező ez, se oviban, se iskolában.

De nem az a baj, hogy fotóztattad a gyereket jó sok pénzért, nyilván nem akartál kilógni a sorból, hanem az, hogy nem vágtad ki utána a hátteret, hogy csak a gyerek látszódjon, akkor nem akadt volna ki az anyós! :)

nov. 21. 21:33
 34/49 anonim ***** válasza:
81%

33

De miért? Már az is baj ha fotóztatta a gyerekét?

Semmi köze a kilógásnak a sorból egy karácsonyi fotógoz.

Meg nehogy már szóvátedd mennyibe került. Te nem vagy százas.

nov. 21. 23:04
 35/49 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, némely kommentet elolvasva rá kell jönnöm, hogy nem csak nekem lehet baj a toronyban néha.
tegnapelőtt 04:44
 36/49 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, te örülnél karácsonyra egy sorozatfúrónak? Na látod. Ajándékot olyant adj, ami a megajándékozottnak az.
tegnapelőtt 07:06
 37/49 anonim ***** válasza:
81%

"Már az is baj ha fotóztatta a gyerekét?"

Persze hogy baj, mivel jó gyk-s szokás szerint a kérdezőt kell mocskolni, bármit tesz és ír.

tegnapelőtt 09:26
 38/49 anonim ***** válasza:
15%
Amikor a szektás, meg a kihaénnem túlvezérelt okos találkozik...
tegnapelőtt 10:03
 39/49 anonim ***** válasza:
88%

Jaj már, de értetlen itt néhány ember.

A kérdező nem a karácsonyt akarta raeroszakolni a nagyira, csak egy kbszott képet adott neki. Nem azt kérte hogy diszitsen velük fát.

Ez olyan mintha nekem ateistakent adna egy képet a vallásos gyerekem az unoka keresztelojerol. Utasitsa vissza az ember elvből mert szerintem a keresztelő felesleges és hülyeség? Attól még az ember unokája van rajta.

De még ha ennyire az elvei ellen is szól akkor is oltári parasztság ezt a gyerek előtt intézni. Akkor mondja meg anyukának négyszemközt hogy neki ez nem fér bele.

tegnapelőtt 10:57
 40/49 anonim ***** válasza:
68%
Ha valaki jobban tiszteli a vallását, mint az unokáját, akkor megy a levesbe és ennyi. Mehet imádni a képzelt barátját, aztán magyarázkodhat, miért nem keresi az unokája és a családja.
tegnapelőtt 11:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!