Anyós hogy lehet ilyen az unokájával?
Sziasztok! Rendkívül (számomra) furcsa helyzet alakult ki nálunk.
Adott egy 8 éves kislány, akinek az iskolában fotózása volt, és a fotós mit ad Isten, karácsonyi díszlettel érkezett az iskolába, így elkészítve a képeket a gyerekekről, ünnepi környezetben.
Illetve adott az anyósom, aki Jehova tanúja, tudniillik róluk, hogy semmilyen ünnepet nem tartanak, sőt ellenzik.
Na már most, gondoltam adok anyósnak is képet a lányomról, amin egy kis ajándékdobozt tart a kezében és a háttérben van egy műhavas fadarab.
Gondoltam, ez annyira azért csak nem fogja anyóst megrázni, mivel se merrikriszmösz se kriszmascsrí nincs a képen, de a lelkem közölte, hogy NEKI EZ A KÉP NEM KELL AZ UNOKÁRÓL, vigyem el (természetesen saját költségen) stúdióba és SEMLEGES képet legyek szíves neki vinni a gyerekről.
Én voltam olyan görény, és közöltem vele, hogy Anyuka, ez a kép van, ha kell kell, ha nem nem, de nem fogok most újbóli 30-40 ezret elkölteni fotósra, mikor így is gyönyörű képeket csináltak a gyerekről, csak neki éppen nem felel meg, mert karácsonyos.
Kezdem azt érezni, hogy jobban szereti a hitét mint az unokáját.
Nagyon szemét voltam? Ti mit tennének?
"Mivel ez egy iskolai fotózás volt, nem én akartam, hogy fotózzák a gyereket"
Érdekes, de én már sok karis fotózást megéltem, de sehol nem volt kötelező ez, se oviban, se iskolában.
De nem az a baj, hogy fotóztattad a gyereket jó sok pénzért, nyilván nem akartál kilógni a sorból, hanem az, hogy nem vágtad ki utána a hátteret, hogy csak a gyerek látszódjon, akkor nem akadt volna ki az anyós! :)
33
De miért? Már az is baj ha fotóztatta a gyerekét?
Semmi köze a kilógásnak a sorból egy karácsonyi fotógoz.
Meg nehogy már szóvátedd mennyibe került. Te nem vagy százas.
"Már az is baj ha fotóztatta a gyerekét?"
Persze hogy baj, mivel jó gyk-s szokás szerint a kérdezőt kell mocskolni, bármit tesz és ír.
Jaj már, de értetlen itt néhány ember.
A kérdező nem a karácsonyt akarta raeroszakolni a nagyira, csak egy kbszott képet adott neki. Nem azt kérte hogy diszitsen velük fát.
Ez olyan mintha nekem ateistakent adna egy képet a vallásos gyerekem az unoka keresztelojerol. Utasitsa vissza az ember elvből mert szerintem a keresztelő felesleges és hülyeség? Attól még az ember unokája van rajta.
De még ha ennyire az elvei ellen is szól akkor is oltári parasztság ezt a gyerek előtt intézni. Akkor mondja meg anyukának négyszemközt hogy neki ez nem fér bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!