Első találkozáskor kell/illik ajándékot vinni a párom szüleinek lányként?
Jövő hétvégén fog bemutatni a párom a szüleinek. Náluk leszek 1 teljes napot/1 éjszakát, mivel ő budapesti, én pedig vidéki. A hétköznapokban kolis vagyok, egyetemen ismerkedtünk meg, de erre az időre meghívott magukhoz.
Az én szüleim szerint már az illetlenség, hogy számukra idegenként odaállítok 1-2 napra, de hogy ezt ellensúlyozzam, vigyek valamit.
Bevallom, hogy valamennyire engem is kellemetlenül érint, de a barátom hívott meg magukhoz, állítása szerint az anyukája is mondta, hogy menjek nyugodtan, náluk lehetek hétvégén.
18 éves vagyok, a barátom 20.
Van egy 4 évvel idősebb nővére is, aki már nem él otthon, de kicsit átjön, hogy ő is megismerhessen. Neki kéne vinnem valamit? Nem veszi ki magát bután a helyzet, ha csak a szülőknek viszek?
Én vittem virágot, meg bort annak idején. Anyós közölte, hogy a vágott virág felesleges pénzkidobás, mert hamar elhervad, apósnak meg minek viszek piát, úgyis elfogy. 🤣
Ettől függetlenül, ha újra ilyen helyzetben lennék, biztos vinnék valami gesztus-értékű ajándékot.
Kérdezd a párod, ő ismeri a szüleit. Ha - a te szüleidhez hasonlóan - illetlenségnek vennék az ő szülei is, akkor vigyél, különben felesleges.
A legnagyobb ajándék te magad vagy, tehát az, hogy boldognak látják a gyermeküket veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!