Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Első találkozáskor kell/illik...

Első találkozáskor kell/illik ajándékot vinni a párom szüleinek lányként?

Figyelt kérdés

Jövő hétvégén fog bemutatni a párom a szüleinek. Náluk leszek 1 teljes napot/1 éjszakát, mivel ő budapesti, én pedig vidéki. A hétköznapokban kolis vagyok, egyetemen ismerkedtünk meg, de erre az időre meghívott magukhoz.

Az én szüleim szerint már az illetlenség, hogy számukra idegenként odaállítok 1-2 napra, de hogy ezt ellensúlyozzam, vigyek valamit.

Bevallom, hogy valamennyire engem is kellemetlenül érint, de a barátom hívott meg magukhoz, állítása szerint az anyukája is mondta, hogy menjek nyugodtan, náluk lehetek hétvégén.

18 éves vagyok, a barátom 20.

Van egy 4 évvel idősebb nővére is, aki már nem él otthon, de kicsit átjön, hogy ő is megismerhessen. Neki kéne vinnem valamit? Nem veszi ki magát bután a helyzet, ha csak a szülőknek viszek?

nov. 15. 17:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
24%

19 Ezek a felnőttek szabályai, ők meg gyerekek (bocs kérdező, de a szülők szemében azok vagytok). Ha átjön egy 10 eves pizsi partira, akkor is hozzon ajándékot?

Nem kell vinned semmit, majd akkor vigyél ha már osszekoltoztetek, dolgoztok és valaki vendégségbe athiv magához.

nov. 17. 09:44
 22/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!😊

Arra én is gondoltam, hogy sütök valamit. Lehet, hogy az lesz.

21-es! Dolgozok én is, csak nem főállásban. Gyereknek azért nem mondanám magamat, de értem mire célzol.

nov. 17. 21:23
 23/25 anonim ***** válasza:
73%
Igen, ha felkeresel valakit az otthonaban, akik vendegul latnak teged illik valami kis ajandekot vinni. Akkor is ha nem a parod szuleihez mennetek.
nov. 21. 12:38
 24/25 anonim ***** válasza:
Szerintem egy tálca saját készítésű süti teljesen jó ötlet, kedves gesztus és látszik, hogy nem csak lekaptál valamit a boltban a polcról, hogy le legyen tudva.
nov. 21. 16:42
 25/25 anonim ***** válasza:
Hogy döntöttél?
nov. 21. 22:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!