Most én látom rosszul?
Sziasztok.
Ket eve elek egyutt a parommal. Hozzam koltozott. Vannak problemak, elvarja hogy en vagyok az asszony en csinaljak mindent. Van hogy egy hetet itthon tolt munka nelkul, en 12 orakat dolgozom keso este erek haza, es masnap reggel ujbol kelek.. nem egyszer vettem mar eszre ha otthon van es engedi szabadideje akkor kepes vegignezni a mosatlan edenyeket stb... ejszaka mikof hazaerek amit tudok gyorsan megcsinalok, berakok egy mosast stb.. de mar egy ideje figyelem es eszrevettem hogy kepes napokig ott hagyni a mosatlant. Nem is ez a lenyeg ez csak hatterinfo.
Mostanaban motorozni jar, nincs jogsija ra. Se kocsira.. semmi.
Motorozni eljar 7 napbol 5 napot delutanonkent. Mindegy hogy en eppen itthon vagyok e vagy sem. Az egyik haverja ma reggel is hivta hogy mikor er mar ra (vasarnap reggel) mert h menjendk mar. Mondom nem hiszem el h a vasarnapnak is igykell telnie, pont az a nap amikor minden csalad egyutt van kicsit. Folyamatosan elrangatjak, termeszetesen o meg benne van. Ezt anyosom is hallotta. Annyi valaszt kaptam hogy most fiatal (23) es hogy most menjem koslatni. En mar csak ennek hivom. Erre mondja nekem. O 3 gyerekkel volt otthon egyedul. Es h mi mai nok mar azt varjuk h az urunk mindig otthon legyen..mondtam neki hogy az a minimum ha nalam lakik h segit es nem minden egyes nap szo szerint koslat valahova. Mondtam neki h nagyon sajnalom ha neked a fel eleted igy telt el hogy egyedul voltal folyamatosan. Szomoru..
Teljesen kiakasztott ezzel. Annyit mondtam neki a vegem hogy hagyjuk a temat mert mint majdnem mindemben,ebben sem fogunk egyet erteni soha. Mi az h mi mai nok???
En ezen kiborultam.
En latom rosszul ? Vagy mi a baj?
Persze no vagyok vannak kotelessegeim. De komolyan ezt a valaszt kellett neki erre mondani?
Koszonom
23/N

Kell neked ilyen kapcsolat? Kidobod a gyereket és bármikor mehet motorozni.
Egyébként meg ügyes a srác. Ingyen lakás, főznek és mosnak rá és bármikor elmehet a haverjaival. Üzenem neki: "Taníts, Mester!".

Egyet árulj el, mi szükséged van rá? Megszolnak a faluban, hogy nincs párod? Mert hogy falun éltek, abban biztos vagyok.
Nem, a nőnek sincs több kötelessége mint a pasinak. Vágd már ki mint macskát sz@.rni, ha nem teszed meg is érdemled a sorsod.

Mindig tesz valami kis jot a sz.rba.. tudom a szivem melyen hogy ez igy nem jo sot..
De aztan belegondolok hogy miert venne viragot miert szervezne nekem meglepetest.. alberletbe is tudna menni..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!