Én látom rosszul? Vagy túl anyagias lennék?
Sztem te többet költesz ebbe a kapcsokatba mint a férjed. Lakbér+vásárlás ő meg csak a csekkek.
A vásárlást feleznetek kellene,úgy lenne igazságos.
Házasságban nincsen enyém-tied. Minden közös.
Ennek megfelelően a nagyobb kötelező kiadásokat felezzétek(lakbér, rezsi és az élelmiszer, háztartási szerek)
Ha jön a gyerek, akkor megint át kell ezt gondolni.
"Kezdetektől külön kasszán vagyunk, ..."
Van házassági vagyonjogi szerződés is, vagy csak nem dobjatok össze a penzt? Első esetben ennyi volt, ide nem vállalnék gyereket, sőt, válnék. Második esetben meg leulnek vele beszélni, hogy Jani, innentől össze adjuk amink van és abból élünk, nem pedig lakotarsakkent létezünk. Ha nem akarja, akkor megintcsak vége,
"A lakbért én fizetem + a vásárlást, a csekkeket pedig ő. Sokat dolgozik és szereti is a munkáját, előfordul, hogy egy héten"
Ez se tűnik épp igazságos elosztasnak
Ez nagyon rossz inditas egy kapcsolatban.
En igy eltem az exemmel 8 evig gyerekkel.
A vegen reszben emiatt lett vege.
O többet kereset mindig is. Megis ugy latta fele fele kell mindemt fizetni. Amikor vasaroltam a kicsinek veszekedes ment mennyit ad bele.
Hidd el vagy közösbe leptek penzugyileg vagy felejtsd el
Hát a csekkek összege szerintem nem lehet arányban a lakbér + vásárlás összegével.
Amúgy minden kiadást el lehet fair módon osztani, a gyerek kiadásait is. De alaposan át kellene beszélni a rendszert. Ezt is, meg a jövőbelit is.
Férfiként írom, eszedbe ne jusson gyermeket vállalni vele, max., ha kitűzött célod az egyedülálló anyaság! Ez így még élettársi kapcsolatnak is gáz, az ő részéről, ez maximum így, egy lakótársi kapcsolat.
Házasság, háztartás, család, gyermek, otthon, tűzhely azaz a tűz helye, az otthon melege, jóban - rosszban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!