Én látom rosszul? Vagy túl anyagias lennék?
Magyarul ő rhadtjól keres, és mellette smucig... :D
Ez az egész arra megy ki, hogy ő élhessen az életszínvonalán, de mellette van ingyen punci, tiszta ruha, stb.
Ami köztetek van, az NEM házasság. Válnék.
Pénzben kifejezve mennyit fizetsz te lakbérre, és mennyit költesz kajára?
A párodnak mennyibe kerülnek havonta a csekkek?
Így nagyjából is jól láthatóak az arányok.
"Igazatok van mindenben de a 41-nek arra irtam hogy bárki regisztrálhat ide mert senki nem ellenőrzi le, hogy ki hány éves tehàt hazudhatnak."
De te is. Lehet, hogy te vagy a 15 éves troll, akinek nincs férje.
A férfiaktól amúgy ez tipikusan ilyen "ellegyintése" a problémának. Aki mást mond, az hülye, mert biztos nő, gyerek, fiatalabb, máshol lakik, buta...
Ez egy szép hosszú egészséges a gyerekekre nézve jó lelki fejlődési lehetőséget nyújtó kapcsolatnak ígérkezik...
Egyébként meg 36 éves vagyok.
És te hány éves vagy, ha már mindenki másnak firtatod a korát?
Nem mintha releváns lenne amúgy jelen kérdés és válaszok esetében. Ha meg egy (több) “15 éves gyereknek” kevésbé tollas a háta, mint a tied, az rád nézve ciki!
En 28 vagyok es egyetertek a tobbiekkel. A ferjem is joval tobbet keres nalam, de soha esze agaban nem volt szarragoskodni.
Nalatok valami nagyon felrement.
Meglepodnek ha egy 15eves ismerne a vagyonkozosseg kifejezest. Vagy pl hogy ez a gyakorlatban mit jelent, vagy tisztaban lenne az alberlet, rezsi es kaja arakkal.
Eb 34vagyok speciel, 15evesen ilyenekrol fogalmam sem volt. Pedig ertelmes, jo tanulo kolyok voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!