Én látom rosszul? Vagy túl anyagias lennék?
Én továbbra se tudom felfogni, hogy lehet így, ilyen formában külön kasszán lenni ha ennyire más a fizetés.
Ha közel azonos akkor értem, és teljesen igazságos is a dolog akkor ha a költségek teljes mértékben felezve vannak. Lakás, rezsi, gyerek stb.
De így...
Ki vagy hasznalva rendesen.
Kulfoldon elunk:
- alberlet: 657 (ebben a futes is benne van, meg a szemetszallitas).
- etkezes : 500e
- villany: 40 e
- telefonok: 44e
- tv: 15e
- lakasbiztositas: 12e
Hat bele is rokkannak, ha csak nekem kellene fizetnem a lakast es a kajat! 😃
Mindig akadnak ilyenek, akikbol 🤡-ot csinalnak. A matekkal, hogy allsz?
Ma beszéltem vele erről, mutattam mit írtatok. Azt mondta hogy ide csak 15 évesek írnak meg balekok. De hogy ha akarom akkor ő fizet mindent és az enyémet félre rakjuk kiràndulàsokra.
Hàt kivàncsi vagyok
#38 és szerinted ide nem regisztràlnak 16 évesnél fiatalabbak??? Elég ha elfogadják hogy ,,igen 16 èves vagyok,, senki nem ellenőrzi le.
Tehát ez az állításod nem állja meg a helyét,kicsit naiv vagy.
Viszont mindenkinek köszönöm a véleményét. Az biztos, hogy ezt így tovább nem engedem ,,működni,,
Írd össze, hogy te mennyit fizetsz egy hónapban, és mennyit a férjed, majd mutasd meg neki.
AKkor valszeg nem fog amögé menekülni, hogy 15 évesek írnak ide.
Mellesleg egy 15 éves is ki tudja számolni, hogy ez így nagyon nincs rendben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!