Én látom rosszul? Vagy túl anyagias lennék?
42: mi nem egyertelmu? Sok valasz korrekten leirta, miben vagy, mi a helyzet. ;-)
A ferjed madarnak nez es kihasznal. Ezen kene valtoztatnod a valaszok figyelembe vetelevel. Gyerek helyett azonalli valas a megoldas. Mielott teljesen kisemmiz. Erre utalo tokeletes jel, hogy jeee!!!, csodalatos modon a te megtakaritasod parolgott el a semmibe, az ove ezzel szemben csak novekszik. Ezt hogy? Miert is? A tobbirol, amit felsoroltal, mar nem is beszelve.
Igazatok van mindenben de a 41-nek arra irtam hogy bárki regisztrálhat ide mert senki nem ellenőrzi le, hogy ki hány éves tehàt hazudhatnak.
Viszont igazatok van. Ha nem lesz változás elválok mert ez így tovább nem működhet.
46, kerdezo!
Te irtad: "Ma beszéltem vele erről, mutattam mit írtatok. Azt mondta hogy ide csak 15 évesek írnak meg balekok. De hogy ha akarom akkor ő fizet mindent és az enyémet félre rakjuk kiràndulàsokra."
Eloszor is. 15 eveseket ez a tema nem erdekel. Akik ide neked valaszoltak, mind felnottek, ertelmesek, intelligens, a dolgokat jol lato es atlato emberek, a valaszok is ennek megfeleloek, ezt tukrozik.
Ezzel szemben: a ferjed ervenytelenit, baleknak nevezi a hozzaszolokat, bagatellizal, leertekel, lekicsinyit, hogy magat mentse, mert onigazolni nem tud. Red flagek, narci tempo, ahogy valaki tokeletesen leirta: gazdasagi bantalmazo is, erre utal az eddig tevekenysege. Az meg, hogy martirt jatszva engedmenyeket tesz, szinten narci attitud.
#47 eddig nem beszèltünk erről, hogy mi az ami nyomaszt engem vele kapcsolatban. Ő eddig azt hitte, hogy ez minden rendben.
De el mondtam neki, hogy mi az ami nyomaszt ès meg mutattam neki amit ide írtatok. Ezen mi a hihehetlen?? Az, hogy ezek hatására megbeszèltük a dolgokat?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!