Én látom rosszul? Vagy túl anyagias lennék?
Nélkülünk nem jutott eszedbe magadtól, hogy megbeszéld a tulajdon férjeddel, ami zavar?
És neki felnőtt férfiként nem jutott eszébe, hogy ha ő többet keres, akkor ne a te fizetésedből éljetek úgy, hogy ő magának gyűjtöget? Majd hirtelen varázsütésre az ellenkezőjébe fordítja ezt a szokásrendet?
Te meg fél nap alatt kész vagy elválni? Hát akkor annyira nem szeretheted!
37 vagyok.
Szerintem írjátok össze a havi kiadásokat egy excelbe, az hó végére tökéletesen megmutatja ki mennyit költ.
Szerintem sem izgatja a kamaszokat ez a téma.
#51 próbàltam megbeszèlni de mindíg hárított, aztán feltettem itt a kérdést majd meg mutattam neki.
A Gyakorikérdések talán erre való nem!?
Ne támadjàtok, mert néha én is azt érzem, hogy ide csak 15 évesek járnak fel, stresszt levezetni. Minden kérdés alatt ugyan azok a sablon válaszok, válás, kapcsolatmegszakítás mindenhol. Nem, nem muszáj elválni. Minden ember nem egyformán működik.
Mondjuk ebben az esetben, a kérdezőket se értem. Elvárják, hogy megértsünk egy olyan embert, akit nem is ismerünk, és tanácsot adjunk, hogy mit csináljon. Lehet itt valaki "átlássa a helyzetet" de nem mindig van igaza. Nem látsz bele rohadtul. Nem ismered a kérdezőt, nem ismered a párját. Nem tudod, hogy a kérdező akart-e fizetni eddig. Ahány ember annyi féle, és sajna vannak olyan emberek, akik nem veszik észre magukat.
"Azt mondta hogy ide csak 15 évesek írnak meg balekok. De hogy ha akarom akkor ő fizet mindent és az enyémet félre rakjuk kiràndulàsokra."
Igen, nagy valószínűséggel írnak 15 évesek is.És balekok is,mint pl. te is kérdező.
Az ígérgetése meg szép szavak lesznek maximum.Ha olyan nagyon érdekelné a helyzet, akkor eleve a kezdetektől így lett volna.Amit csinál a férjecske,màr bőven túlmutat a figyelmetlenségen.De nyugodtan ringasd magad abban a hitben, hogy majd hirtelen változtat, csak mert most fel lázadtál.Egy kis ideig lehet, aztán amikor már azt hiszi megnyugodtál, minden vissza fog térni a régi kerékvágásba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!