Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most én látom rosszul?

Most én látom rosszul?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ket eve elek egyutt a parommal. Hozzam koltozott. Vannak problemak, elvarja hogy en vagyok az asszony en csinaljak mindent. Van hogy egy hetet itthon tolt munka nelkul, en 12 orakat dolgozom keso este erek haza, es masnap reggel ujbol kelek.. nem egyszer vettem mar eszre ha otthon van es engedi szabadideje akkor kepes vegignezni a mosatlan edenyeket stb... ejszaka mikof hazaerek amit tudok gyorsan megcsinalok, berakok egy mosast stb.. de mar egy ideje figyelem es eszrevettem hogy kepes napokig ott hagyni a mosatlant. Nem is ez a lenyeg ez csak hatterinfo.

Mostanaban motorozni jar, nincs jogsija ra. Se kocsira.. semmi.

Motorozni eljar 7 napbol 5 napot delutanonkent. Mindegy hogy en eppen itthon vagyok e vagy sem. Az egyik haverja ma reggel is hivta hogy mikor er mar ra (vasarnap reggel) mert h menjendk mar. Mondom nem hiszem el h a vasarnapnak is igykell telnie, pont az a nap amikor minden csalad egyutt van kicsit. Folyamatosan elrangatjak, termeszetesen o meg benne van. Ezt anyosom is hallotta. Annyi valaszt kaptam hogy most fiatal (23) es hogy most menjem koslatni. En mar csak ennek hivom. Erre mondja nekem. O 3 gyerekkel volt otthon egyedul. Es h mi mai nok mar azt varjuk h az urunk mindig otthon legyen..mondtam neki hogy az a minimum ha nalam lakik h segit es nem minden egyes nap szo szerint koslat valahova. Mondtam neki h nagyon sajnalom ha neked a fel eleted igy telt el hogy egyedul voltal folyamatosan. Szomoru..

Teljesen kiakasztott ezzel. Annyit mondtam neki a vegem hogy hagyjuk a temat mert mint majdnem mindemben,ebben sem fogunk egyet erteni soha. Mi az h mi mai nok???

En ezen kiborultam.

En latom rosszul ? Vagy mi a baj?

Persze no vagyok vannak kotelessegeim. De komolyan ezt a valaszt kellett neki erre mondani?

Koszonom

23/N

tegnap 15:37
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
66%
Tudod, vannak férfiak, akik még egy szál virágot sem adnak nőnapra, mint például a férjem... aki virágvásárlás helyett tegnap elmosogatott, rámolt és a gyerekekkel is foglalkozott (ahogy én is). Mert azért élünk párkapcsolatban, hogy közösen csináljuk a dolgokat. És igen, NÉHA elmegy a barátaival kikapcsolódni, de nem folyamatosan. Milyen kapcsolat az olyan, ahol lehetne időtök együtt, de nincs, mert az egyik fél folyton lelép a barátaival a másik meg vagy a munkahelyén dolgozik vagy otthon gályázik? Jól írták előttem: nem anyóssal van a legnagyobb gond! Amit írtál, az alapján biztosítod neki a szállást, a p.nát és közben házicseléd is vagy. De miért? Ezt kellene magadban tisztáznod! Nincs önbecsülésed? Félsz, hogy egyedül maradsz? Társadalmi elvárásnak érzed a párkapcsolatot? Érzelmileg zsarol? Más? És közben véded, hogy de hát hoz virágot...
tegnap 23:51
 32/33 anonim ***** válasza:
78%

“ Lényegében szexre és cselédként tart téged. ”

Ez nem igaz. Szexre, cselédnek és ingyen lakhatásra tartja

ma 00:05
 33/33 Darius- ***** válasza:
A legtöbb anyós mindenben a gyerekét támogatja inkább. Lényegtelen, mit gondol. Addig, amíg megcsinálsz mindent nem lesz semmi változás. Felosztjátok egymás közt a házimunkát annak függvényében, kinek mennyi a munkaideje. Aki nem csinálja meg a részét, akkor úgy marad minden. Ha váratlan dolog áll fenn, mint például elromlik a bojler, átveheted a munkáját aznap. A főzést és mosogatást az egymást hátráltató tényezők miatt tanácsos egy valakinek csinálnia vagy közösen ugyanakkor. Ezért mondjuk neki marad így a takarítás. Ha többször elmulasztja, leöntheted savval a motort.
ma 00:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!